27/06/2019
ΑΕΛ | Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 - 21:48

Κούγιας: «Ο Μελισσανίδης έβαλε τον Λάμπρου στους πίνακες...»

Θα πάρει τα σπίτια όσων του κάνουν μηνύσεις το μήνυμα του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ

Λάβρος και πάλι κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΑΕΚ ήταν την Τετάρτη (10/10) ο Αλέξης Κούγιας, που είναι ακόμη οργισμένος με τη διαιτησία του Λάμπρου στην ήττα από την Ξάνθη.

Σύμφωνα μάλιστα με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, ο Ευβοιώτης ρέφερι μπήκε στους πίνακες της ΚΕΔ ελέω του ισχυρού άνδρα των «κιτρινόμαυρων», ενώ ο γνωστός ποινικολόγος είπε ότι θα πάρει τα σπίτια όσων του κάνουν μηνύσεις.

Μιλώντας στον Fair Play 96,1, ανέφερε: «Ψάξτε σε πόσα ματς της ΑΕΚ ήταν τέταρτος ο Λάμπρου και σε πόσα διαιτήτευσε. Στο πρώτο παιχνίδι που ήταν τέταρτος με διαιτητή Ευαγγέλου ήταν το παιχνίδι ΑΕΚ-ΑΕΛ. Σε εκείνο το παιχνίδι απέβαλε τον Αγκάνοβιτς τον καλύτερό μας παίκτη, ενώ θα έπρεπε να είχε αποβάλει τον Βράνιες. Θα πρέπει να δούμε σε πόσα παιχνίδια της ΑΕΚ είναι τέταρτος.

Η γνώση που έχω είναι ότι ο Μελισσανίδης τον έβαλε στους πίνακες. Γνωρίζω τη σχέση του πατέρα του με τον Θάνο Μητρόπουλο και τη σχέση του δευτέρου με τον Μελισσανίδη. Ο πατέρας του είναι προπονητής και ο αδερφός του είναι ποδοσφαιριστής. Ο πατέρας του είναι χρόνια προπονητής και έχει πολύ στενή σχέση με τον Θωμά Μητρόπουλο.

Δεν με νοιάζει να δικαιωθώ για αυτά που λέω, εμένα με ενδιαφέρει να αφυπνίσω κάποιους. Από εκεί και πέρα, είναι το κράτος, που εάν μπορούσε να παρακολουθεί 5 άτομα, αυτούς τους 5 που κανονίζουν τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου από το 1996 και μετά, θα είχαν λυθεί τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Εάν θέλει η ΑΕΚ να κινηθεί δικαστικά εναντίον μου, ας το κάνει. Μόνο την δικογραφία από το Κοριόπολις να πάρω και να δείτε αυτά που λέει ο Παπαδόπουλος στις συνομιλίες, τις οποίες πολλοί δημοσιογράφοι δεν ήθελαν να αποκαλύψουν, εάν πάρω στα χέρια μου τη δικογραφία και δείτε τις συνομιλίες Πατέρα με Ψωμιάδη, θα τους πάρω τα σπίτια. Πόσα χρόνια μου κάνουν μηνύσεις όλοι αυτοί. Πάνε για μαλλί και βγαίνουν κουρεμένοι».

Επίσης, δήλωσε:

Για το εάν οι δηλώσεις του επηρεάζουν την ΑΕΛ: «Εγώ προσωπικά από τότε που έχω δική μου ομάδα, δεν έχω αλλάξει τη συμπεριφορά μου. Ο τρόπος που χειρίζομαι τα θέματα είναι πάντα ο ίδιος από τότε. Εμένα η δικιά μου ομάδα δεν υποβιβάστηκε ποτέ. Οι ομάδες μου πάντα είχαν πρόοδο, αλλά με καθυστέρηση. Κάναμε τρία χρόνια να ανέβουμε με τα Γιάννενα. Μετά με την Παναχαϊκή συνέβη το ίδιο και φυσικά αργότερα αποχώρησα. Εγώ τώρα είμαι στη Λάρισα και η ομάδα έχει αλλάξει εντελώς. Άρα μπορεί να μην βγω στην Ευρώπη, αλλά η δικιά μου ομάδα δεν πρόκειται να υποβιβαστεί.

Εγώ κάνω μαθήματα στους παίκτες μου για το πώς να συμπεριφέρονται, αλλά πολλές φορές δεν μπορούν να κρατηθούν. Υπάρχουν διαιτητές που βρίζουν χυδαία όπως παλιά ο Κασναφέρης και παλαιότερα ο Ανδρέου. Το ίδιο γίνεται και τώρα. Εάν δεν ήμουν εγώ, αυτή η σφαγή της Λάρισας στην Ξάνθη, θα περνούσε στα ψιλά».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Πλέον υπάρχει μια εκτίμηση προς την οικογένεια Σαββίδη. Όταν οι άνθρωποι είναι καθαροί τα βρίσκουν. Εγώ δεν τον κατηγόρησα ποτέ για το ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε καμιά διαφωνία πλέον, είναι καθαρός, όπως κι εγώ και μιλάμε χωρίς διαφωνίες. Άλλωστε μπορείτε να ρωτήσετε και τον Μάκη Γκαγκάτση που έρχεται στη Λίγκα, ότι οι απόψεις μας είναι ίδιες, γιατί είναι καθαρές για το ποδόσφαιρο».

Μοιραστείτε το: