03/06/2020
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:24

Δάκης: «Είχα καρκίνο και δεν μου το είπαν»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμέτωπισε

Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας πέρασε πέρυσι ο Δάκης, με τον ίδιο να αγνοεί, όπως παραδέχθηκε, την κρισιμότητα της κατάστασης.

Όπως αποκάλυψε, του είχαν βρει καρκίνο στο παχύ έντερο και ξεκίνησε χημειοθεραπεία, χωρίς, όμως, οι γιατροί να του έχουν πει πόσο σοβαρό ήταν το πρόβλημα.

«Είχα ένα μικρό καρκίνο στο παχύ έντερο. Δεν ξέρω αν το πρόλαβα ή όχι. Με πρόλαβαν οι γιατροί μάλλον και τη γλίτωσα. Ξεκίνησαν ξαφνικά ένα βράδυ φοβεροί πόνοι στην κοιλιά. Δεν ήξερα τι ήταν.

Πήγα και δεν μπορούσαν να μου κάνουν κολονοσκόπηση γιατί είχε φράξει το έντερό μου από τον πολύποδα αυτόν που υπήρχε μέσα και αποφάσισαν να τον βγάλουν. Χειρουργώντας το όμως είδαν μια κύστη στο συκώτι και νόμιζαν ότι ήταν η μετάσταση που πήγε από το έντερο στο συκώτι, ενώ δεν ήταν. Ήταν μια κύστη που υπήρχε πάντα. Περιμέναμε 6 μήνες. Έκανα χημειοθεραπείες και τη γλίτωσα.

Δεν μου το είπαν, το έμαθα κατόπιν εορτής και καλύτερα. Απλώς τους έβλεπα όλους με πολλή αγάπη που με κοίταζαν και λέω τι έπαθαν; Ήταν περισσότερο σοβαρό από ότι είχε μαθευτεί», αποκάλυψε στο «Happy Day»

Σημασία έχει ότι τέλος καλό, όλα καλά...

Μοιραστείτε το: