29/03/2024
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 - 01:58

Άρωμα γυναίκας στον πάγκο του Βόλος 2004

Η Έλενα Κουσκούνη ανέλαβε την ομάδα της Μαγνησίας

Με την Έλενα Κουσκούνη θα πορευθεί τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών ο Βόλος 2004.

Η ομάδα της Μαγνησίας ανακοίνωσε την Τρίτη (4/9) την πρόσληψη της 28χρονης προπονήτριας.

Η Κουσκούνη έχει υπάρξει επί σειρά ετών βοηθός προπονητή στη γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού ενώ ήταν και διαιτητής της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Ως παίκτρια εκτός από τον Βόλο 2004 αγωνίστηκε σε Ροδόπη ’87 και Μαγνησιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Γυναικεία υπόθεση η φετινή χρονιά στην ομάδα μας. Μετά από αρκετά χρόνια ο ΑΣ Βόλος 2004 θα έχει και πάλι στο τιμόνι ως προπονήτρια μια γυναίκα. Αυτή δεν είναι άλλη από την Έλενα Κουσκούνη που επιστρέφει στην ομάδα από άλλο βέβαια πόστο. Η Έλενα Κουσκούνη παρά το νεαρό της ηλικίας της διαθέτει πλούσιο βιογραφικό τόσο ως αθλήτρια, αλλά κι ως προπονήτρια.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από το 2012 και κάτοχος των πτυχίων προπονητικής Uefa B και Uefa C. Από τη μέρα που πήρε το πτυχίο της, ασχολείται ενεργά με την προπονητική σε αναπτυξιακές κυρίως ηλικίες, σε τμήματα αγοριών και κοριτσιών, ενώ έχει υπάρξει κι επί σειρά ετών βοηθός προπονητή στη γυναικεία ομάδα του ΑΣ Μαγνησιακος.

Ως αθλήτρια ξεκίνησε στον ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας στην Α’ εθνική και κλήθηκε στην Εθνική Νεανίδων, οπού έπαιξε για δυο χρόνια. Αργότερα ως φοιτήτρια πήρε μεταγραφή στη Ροδόπη ’87 τη χρονιά που η ομάδα ήταν στην Α’ Εθνική.Το 2009 επέστρεψε στην ομάδα μας παίρνοντας μεταγραφή για τον ΑΣ Μαγνησιακό, όπου και έκλεισε την ποδοσφαιρική της καριέρα. Η Έλενα γνωρίστηκε χθες στην πρώτη συνάντηση με τις παίκτριες της ομάδας και από σήμερα μπαίνει στο γήπεδο ξεκινώντας την προετοιμασία.

Καλή αρχή στην ομάδα μας Έλενα και καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες...».

Μοιραστείτε το: