29/05/2020
Στοιχηματίζω | Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 - 12:25

Με τις έδρες...

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για τη Δευτέρα (20/8)

Το πρώτο «γεμάτο» σαββατοκύριακο για τη νέα σεζόν δεν μας πήγε όπως θα θέλαμε. Κάτι το οποίο από την μία ήταν φυσιολογικό, δεδομένου ότι ακόμη δεν βρίσκονται οι ομάδες στο επίπεδο που θέλουν και μπορούν και συνεπώς οι… λογικές μας επιλογές δεν επαληθεύτηκαν.

Τα ξεχνάμε όμως αυτά και συνεχίζουμε με τις προτάσεις μας για τη Δευτέρα (20/8) με το κουπόνι να παραμένει πλούσιο με πολλές και καλές επιλογές για να πάμε στο ταμείο.

Αναλυτικά…

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Λεγκανές: Ξεκινάμε με το ισπανικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Λεγκανές. Οι Βάσκοι έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να μετατρέψουν το γήπεδό τους σε «απόρθητο κάστρο» εκεί όπου και οι καλύτερες δυνάμεις της λίγκας δυσκολεύονται.  Η Λεγκανές δεν ανήκει σε αυτές και έτσι αναμένεται να έχει ακόμη πιο δύσκολο έργο. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν καλύτερη ομάδα, παίζουν μπροστά στον κόσμο τους και θα πάρουν τη νίκη.

Αταλάντα-Φροζινόνε: Περνάμε στην Ιταλία εκεί όπου η Αταλάντα θα αντιμετωπίσει την Φροζινόνε. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη και θεωρούμε ότι θα ξεκινήσουν με το τρίποντο τη νέα σεζόν. Η Φροζινόνε δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο στο ρόστερ της και θα κυνηγήσει τη σωτηρία με πόντους που θα προσπαθήσει να πάρει στο γήπεδό της. Ο άσος δίνεται χαμηλά, και δικαιολογημένα, όμως πολύ δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί.

Γκιμαράες-Φεϊρένσε: Κλείνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα ματς από το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Και εδώ ο άσος θα αποτελέσει την επιλογή μας με την Γκιμαράες να παίρνει εύκολα ή δύσκολα τη νίκη κόντρα στην σαφώς υποδεέστερη Φεϊρένσε. Οι εκπλήξεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα δεν είναι συχνό φαινόμενο και δεν νομίζουμε ότι θα συμβεί και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Λεγκανές 1

Αταλάντα-Φροζινόνε 1

Γκιμαράες-Φεϊρένσε 1

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

 

Μοιραστείτε το: