20/03/2019
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΠΟΝΤΟΥ) | Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 - 14:42

Απάντησε στον Ερασιτέχνη η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου)

Κάνει λόγο για ανακρίβειες, αναλήθειες και απειλές από πλευράς των εκπροσώπων του σωματείου

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου) στα όσα της καταλογίζει την Παρασκευή (10/8) ο Ερασιτέχνης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για ανακρίβειες, αναλήθειες, απειλές καθώς και για ανώνυμες και ανυπόγραφες τοποθετήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σχετικά με την σημερινή ανακοίνωση του ερασιτεχνικού σωματείου Απόλλων Καλαμαριάς, ιδρυτικού αθλητικού σωματείου της Π.Α.Ε., επισημαίνουμε τα εξής: Για να αποφασίσουμε εάν θα ασχοληθούμε με την ανακοίνωση αυτή, στην οποία περιέχονται μόνο ανακρίβειες, αναλήθειες και απειλές, θα πρέπει πρώτα να υπογραφεί η "ανώνυμη" αυτή ανακοίνωση, ήτοι να φέρει υπογραφή και ονοματεπώνυμο, ώστε ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη των λόγων και των πράξεων του.

Το σωματείο Απόλλων Καλαμαριάς είναι ερασιτεχνικό σωματείο το οποίο εφόσον έχει νόμιμη διοίκηση πρέπει όλες οι ανακοινώσεις αυτού να υπογράφονται από τους νόμιμους εκπροσώπους του σωματείου. Θα επανέλθουμε, εάν επανέλθουμε, μόνο αν η υπόθεση αυτή πάρει τελικά "ονοματεπώνυμο" και μόνο εάν κρίνουμε ότι για το καλό του Απόλλωνα, το οποίο κανένας δεν μπορεί να μονοπωλεί, πρέπει να δοθεί συνέχεια στο όλο θέμα που δημιουργήθηκε».

Μοιραστείτε το: