20/03/2019
Ομάδες | Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 - 00:10

«Πρώτη» Ιωνικού με Αλέξη και Χρήστο Κούγια (pics)

«Ζεστή» ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους της ομάδας * Ο Κώστας Ανυφαντάκης ανέλαβε προπονητής

Η εποχή Κούγια ξεκίνησε στον Ιωνικό.

Το απόγευμα της Τρίτης (7/8) πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης Νίκαιας, η «πρώτη» του Ιωνικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στις εξέδρες ήταν αρκετοί φίλοι της ομάδας που δημιούργησαν «ζεστή» ατμόσφαιρα αλλά και ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας. Στον αγωνιστικό χώρο, ο γιος του Χρήστος, νέος πρόεδρος του Ιωνικού που ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Ιωνικού για την παρουσία τους.

«Ευχαριστούμε πολύ για το δυναμικό «παρών» που δίνετε σήμερα. Χρειάζεται πολλή δουλειά, καθώς και η στήριξή σας κάθε βδομάδα. Οι παίκτες και ο προπονητής θα δουλεύουν καθημερινά σκληρά, και στο τέλος είμαι σίγουρος πως θα είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι με τα αποτελέσματα» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, παρουσιάστηκε ο νέος τεχνικός του συλλόγου Κώστας Ανυφαντάκης μαζί με το επιτελείο του. Βοηθός προπονητή ανέλαβε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, γυμναστής ο Γρηγόρης Σαρελλάκος, προπονητής τερματοφυλάκων ο Βαγγέλης Συρίγος, φυσικοθεραπευτής ο Θοδωρής Θεοφανόπουλος και φροντιστές οι Γιώργος Γεωργίτσης, Γιάννης Γεωργίτσης.

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά για φέτος με υγεία, στόχος είναι να ξαναγίνουμε μια οικογένεια, μια ομάδα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα που ψάχναμε απεγνωσμένα κόσμο να μας βοηθήσει και κοιτούσαμε εμείς σαν κόσμος να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας μόνοι μας, πολλοί μας έκλεισαν την πόρτα. Ο Ιωνικός, όμως, στάθηκε και πάλι στα πόδια του, ο Ιωνικός είναι μεγάλη ομάδα και αυτό πρέπει να το καταλάβουν πολλοί. Προσωπικά ευχαριστώ την οικογένεια Κούγια που βρίσκεται κοντά μας» δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος και Team Manager της ομάδας Φώτης Σιακάρας. 

Μοιραστείτε το: