21/02/2019
Ελλάδα | Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 - 09:53

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για έναν μήνα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας

Στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου στο ρεύμα προς Αθήνα

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που θα κινηθούν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας τον επόμενο μήνα.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου στο ρεύμα προς Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση αναφέρει ότι «λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον δεξιό παράπλευρο του αριστερού κλάδου του Α/Κ Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της χ/θ 27,960, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Διονύσου, κατά το χρονικό διάστημα από 10 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου, κατά τις ώρες 22-00-06.00, με εξαίρεση τα Σαββατοκύριακα.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή του κλάδου κυκλοφορίας του δεξιού παραπλεύρου με κατεύθυνση από Αφίδνες προς Άγιο Στέφανο και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Λ. Κρυονερίου και της οδού Χελμού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

Μοιραστείτε το: