21/02/2019
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 - 15:54

Ο άστατος καιρός... χάλασε και τις συναυλίες

Αναβάλλεται αυτή της Φωτεινής Δάρρα, ακυρώνεται της Ελένης Βιτάλη με τον Νίκο Ζιώγαλα

Ο καιρός φέτος το καλοκαίρι δεν μας κάνει τη χάρη και αναστατώνει τον προγραμματισμό μας.

Η ΕΜΥ έχει προβλέψει βροχοπτώσεις και για την Αττική τις επόμενες ώρες και μέρες και αυτό δυστυχώς άλλαξε και την πολιτιστική ατζέντα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε την Κυριακή (8/7), η συναυλία της Φωτεινής Δάρρα που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ στο Κηποθέατρο Παπάγου, αναβάλλεται.

Όπως ενημέρωσαν οι διοργανωτές, η συναυλία θα γίνει την Πέμπτη 19 Ιουλίου.

«Οσοι έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήρια τους δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια. Με τα ίδια εισιτήρια θα παρακολουθήσουν τη συναυλία την Πέμπτη 19 Ιουλίου» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας.

Ο άστατος καιρός αφήνει και το κοινό χωρίς Ελένη Βιτάλη και Νίκο Ζιώγαλα. Οι δημοφιλείς καλλιτέχνες ήταν προγραμματισμένο να δώσουν συναυλία μαζί με τους Τζουμ τη Δευτέρα (9/7) στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά, αλλά αυτή ακυρώνεται.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωσης της προγραμματισμένης για τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, συναυλίας της Ελένης Βιτάλη, του Νίκου Ζιώγαλα και των Τζουμ, στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά, λόγω της πρόγνωσης για βροχές και καταιγίδες τη συγκεκριμένη μέρα.

Ο φετινός άστατος καλοκαιρινός καιρός, θα μας στερήσει τη συνάντηση μας με την μεγάλη ερμηνεύτρια και δημιουργό Ελένη Βιτάλη, τον φίλο της από τα παλιά Νίκο Ζιώγαλα και τη νέα μπάντα των Τζουμ.

Οι κάτοχοι προπωλημένων εισιτηρίων μπορούν να τα εξαργυρώνουν από Δευτέρα 9 Ιουλίου από το σημείο που τα προμηθεύτηκαν. Δηλαδή είτε από το viva.gr, είτε από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά», αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.

Μοιραστείτε το: