22/03/2019
Ελλάδα | Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 - 14:39

Πρόεδρος του ΣΑΤΑ: «Θα γίνει Κούγκι αν φέρουν τροπολογία για τα ταξί»

Απεργούν, υποστηρίζοντας πως οι θεσμοί θέλουν «να βγάλουν εισιτήριο επιστροφής στην Uber»

Απειλές πως «θα το κάνει Κούγκι» εάν ενταχθεί στο πολυνομοσχέδιο, που ψηφίζεται στη Βουλή, η τροπολογία για τα ταξί, εκτόξευσει ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος στην ομιλία του κατά τη συγκέντρωση των οδηγών ταξί στην οδό Μάρνη, την Τετάρτη (13/6).

«Αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο και μπει κάποια τροπολογία που μας αφορά τότε θα γίνει Κούγκι» είπε και πρόσθεσε πως την Πέμπτη «θα γίνει η μεγάλη μάχη και από την πλευρά μου και από την πλευρά όσων συμμετέχουν. Εμείς 

ξεκινήσαμε προληπτικά και μέχρι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο αύρο το μεσημέρι θα είμαστε στο δρόμο με τρόπο που θα κάνει πάταγο. Αύριο θα ορίσουμε χώρους που θα μάθετε τελευταία στιγμή, θα είνα όλα τα αυτοκίνητα σε πορεία χωρίς στάθμευση σε όλη την Αττική».

Υπογράμμισε, δε, στέλνοντας μήνυμα «προς κάθε κατεύθυνση και σε όλα εκείνα τα λαμόγια που θέλοντας να απαξιώσουν και να τελειώσουν εμένα για να τελειώσουν τον κλάδο. Ο Λυμπερόπουλος εκπροσωπεί 80.000 οικογενειες και τις εκπροσωπεί μέχρι θανάτου. Όσοι από αυτούς νομίζανε ότι θα βρουν δούρειους ίππους να εξαγοράσουν αυτό τον κλάδο κούνια που τους κούναγε δεν θα ξέρουν που θα κρυφτούν».

Να θυμίσουμε οδηγοί ταξί, την Τετάρτη (13/6), απεργούν, υποστηρίζοντας πως οι θεσμοί θέλουν «να βγάλουν εισιτήριο επιστροφής στην Uber».

Μοιραστείτε το: