21/01/2019
Ομάδες | Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 - 17:42

Aνέλαβε τον Ασπρόπυργο ο Βαζάκας!

Έκανε το «μπαμ» η ομάδα της δυτικής Αττικής με την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού

Η άνοδος στη Β' Εθνική είναι ο μεγάλος στόχος του Ασπροπύργου εν όψει της νέας σεζόν, η διοίκηση του οποίου προκάλεσε αίσθηση τη Δευτέρα (11/6) με τη συμφωνία της με τον Γιώργο Βαζάκα!

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, λοιπόν, αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα της δυτικής Αττικής στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, καθώς προέκυψε ταύτιση απόψεων με τους διοικούντες.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «H διοίκηση της Ένωσης Πανασπροπυργιακού - Δόξας ανακοινώνει την πρόσληψη του "δάσκαλου" Γιώργου Βαζάκα. Μετά από συζητήσεις οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία αφού υπήρξε ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας στην λειτουργία και πορεία της ομάδας. Η καριέρα και οι επιτυχίες του Γιώργου Βαζάκα είναι γνωστές στο πανελλήνιο με 597 συμμετοχές (Α΄,Β΄,Γ΄ & UEFA CUP).

Επίσης διαψεύδουμε δημοσίευμα αθλητικού site περί συμφωνίας της ομάδας μας με τον τερματοφύλακα Κατσούλη Αθανάσιο. Δηλώνουμε δε ότι ισχύουν και θα ισχύουν ΜΟΝΟ όσα με ανακοίνωση μας δημοσιεύουμε, τα άλλα μόνο κακό κάνουν στην ομάδα μας και δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Παρακαλούμε δε να μη γίνεται χρήση του ονόματος της ομάδας μας από ορισμένους με στόχο την εξυπηρέτηση δικών τους σκοπών».

Μοιραστείτε το: