21/01/2019
ΗΡΑΚΛΗΣ | Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 - 16:41

Μυροφορίδης: «Προτιμώ Ηρακλή από Σούπερ Λίγκα...»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του «Γηραιού» εξέφρασε και πάλι την επιθυμία του να γυρίσει

Η επιστροφή στον Ηρακλή αποτελεί όνειρο για τον Παύλο Μυροφορίδη και ο ίδιος δεν το κρύβει.

Τη Δευτέρα (11/6) ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «κυανόλευκων» ανέφερε ότι έχει πρόταση από ομάδα Σούπερ Λίγκας, ωστόσο θέλει να περιμένει τις εξελίξεις που αφορούν τον «Γηραιό».

«Δεν το έχω κρύψει ποτέ. Την πρώτη φορά που έφυγα δεν μου έφταιγε κανείς άλλος εκτός από τον μεγαλομέτοχο.

Ας ξεκαθαρίσει πρώτα η κατάσταση και το τι υπάρχει, γιατί τώρα δεν υπάρχει προοπτική απλά μόνο ενδιαφέρον και από εμένα αλλά και τον Ηρακλή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Συζητήσεις γίνονται, αλλά όχι επί της ουσίας.

Μέχρι στιγμής υπάρχει κάτι από τη Σούπερ Λίγκα, ενώ από τη Β' Εθνική δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από τον Ηρακλή για μένα. Όμως, πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη βάση για να ξέρεις πού θα πατήσεις, πού θα βαδίσεις», ανέφερε ο Μυροφορίδης στο Metropolis 95,5.

Επίσης, είπε:

Για το τι θα επέλεγε ανάμεσα σε μια ομάδα της Σούπερ Λίγκας και τον Ηρακλή: «Πάλι θα επέλεγα Ηρακλή γιατί είναι μια ομάδα που αγαπώ και με αγαπάνε και το ξέρω και το ξέρουν».

Για τις σχέσεις του με τους Λάκη Παπαϊωάννου και Τάσο Κατσαμπή: «Τα παιδιά έκαναν έναν μεγάλο αγώνα και πέτυχαν. Πρέπει να συνεχίσουν να πετυχαίνουν γιατί το ποδόσφαιρο είναι μια συνεχής μάχη επιβεβαίωσης. Δεν έχω κανένα θέμα με τα παιδιά γιατί τρέχουν μια ομάδα για το καλό τους. Συζητήσεις γίνονται, αλλά κουβέντα ουσίας δεν έχει γίνει ακόμη.

Μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν. Φέτος εγώ νιώθω ότι υπάρχουν παράγοντες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και δεν το έχουν ή δεν τους αφήνουν να δουν την πραγματικότητα. Γιατί βλέπουν έναν προπονητή που έχει πετύχει τρεις ανόδους και έναν που δεν έχει πετύχει κάτι και τους βλέπουν το ίδιο».

Μοιραστείτε το: