21/01/2019
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 - 18:46

Αποχαιρέτησε τον Παναιγιάλειο ο Κόκκορης

Τέλος από τους «μελανόλευκους» ο 19χρονος επιθετικός

Δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναιγιάλειο ο Αριστείδης Κόκκορης.

Με ανάρτηση του στα social media την Πέμπτη (31/5), ο 19χρονος επιθετικός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους «μελανόλευκους», ευχαριστώντας τους για τη μεταξύ τους συνεργασία.

Παράλληλα, ευχήθηκε η ομάδα να βρει ξανά τον δρόμο της, μετά τον υποβιβασμό της στη Γ’ Εθνική, και να βρεθεί εκεί που αξίζει.

«Ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από την ιστορική ομάδα του Παναιγιαλείου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα στην πρώτη μου επαγγελματική χρονιά, προπονητές, διοικήσεις αλλά και τους προπονητές μου στην ομάδα νέων τον κ. Αλέξη Σπυρόπουλο και τον κ. Αλέξη Σκατζή που συνεργαστήκαμε για 3 ολόκληρα χρόνια και όλους τους ανθρώπους που γνώρισα στο Αίγιο και έκανα πολλούς καλούς φίλους. Εύχομαι αυτή η μεγάλη ομάδα να ξαναβρεί τον δρόμο της και να είναι εκεί που της αξίζει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα αυτά που μου πρόσφερε ο Παναιγιάλειος», έγραψε χαρακτηριστικά ο νεαρός άσος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναιτωλικός έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και φημολογείται ότι έχει συμφωνήσει μαζί του για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Μοιραστείτε το: