26/03/2019
ΣΠΑΡΤΗ | Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 - 21:03

Παραιτήθηκε από την Σπάρτη ο Στεφανίδης

Μετά τη νέα βαριά ήττα και τον κίνδυνο υποβιβασμού στον οποίο βρίσκονται οι Λάκωνες ο 51χρονος τεχνικός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα

Η Σπάρτη γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Άρη στο γήπεδό της την Τετάρτη (16/5) και πλέον βρίσκεται σε ακόμη χειρότερη θέση όσο αφορά τη σωτηρία της στην Β’ Εθνική.

Το νέο αυτό αρνητικό αποτέλεσμα φέρνει εξελίξεις στους Λάκωνες, καθώς ο Μάρκος Στεφανίδης στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ανακοίνωσε την παραίτησή του από την ομάδα.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε δεν μπορεί να υπηρετήσει το ποδόσφαιρο σε αυτό το σύλλογο και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο παιχνίδι. Είναι μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Σε συνδυασμό με τα άλλα παιχνίδια οδηγείται η ομάδα σε δύσκολους δρόμους. Ήρθα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Λογικά είναι πολύ στενοχωρημένος. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές που όλο αυτό το διάστημα ήταν στην ομάδα. Είχα πει ότι όποιος μείνει, θα μείνει με τον δικό μου τρόπο και θα πεθάνει με τον δικό μου τρόπο. Εννοώ απλήρωτοι, με όλα τα δεινά που γνωρίζετε. Από εδώ και πέρα δεν θα βρίσκομαι στην ομάδα και την πόλη. Δεν μπορώ να υπηρετήσω αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο στη συγκεκριμένη ομάδα».

Μοιραστείτε το: