21/01/2019
ΑΡΗΣ | Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 - 20:25

Σπανός: «Γεμάτο γήπεδο για τον Νέτο...»

Τι είπε ο τεχνικός του Άρη για το διπλό στη Σπάρτη

Νικηφόρο πέρασμα από τη Σπάρτη πραγματοποίησε ο Άρης και ο Δημήτρης Σπανός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν επιτρέπεται για την ομάδα του να βλέπει κανένα παιχνίδι ως αγγαρεία.

Παράλληλα, ο τεχνικός των «κίτρινων» ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στο κυριακάτικο (20/5) ματς με τον Πανσερραϊκό, ώστε να αποθεώσει τον Νέτο, που σταματά το ποδόσφαιρο.

«Κάποιος νόμιζε ότι ήταν αγγαρεία, με τη διαφορά πως όταν είσαι στον Άρη, ποδοσφαιριστής ή οτιδήποτε άλλο, δεν υπάρχει ποτέ αγγαρεία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, θα έπρεπε να το κλειδώσουμε πιο νωρίς, αλλά δεν είχαμε τον ρυθμό για να τον κλείσουμε πιο πολύ τον αντίπαλο στα καρέ του. Θέλαμε μία καθαρή νίκη και το πετύχαμε. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, ηρθε τόσο μακριά, αλλά ο Αρειανός τα έχει συνηθίσει αυτά, έχει γυρίσει όλο τον κόσμο.

Την Κυριακή έχουμε το τελευταίο φετινό ματς στην έδρα μας, ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, η Κυριακή είναι πολύ σημαντική, θα είναι το τελευταίο ματς ενός μεγάλου παίκτη όπως του Νέτο. Έζησαν πολλά με τον παίκτη και υπάρχουν πολλοί λόγοι να γεμίσουν το γήπεδο για να τον χειροκροτήσουν», είπε αρχικά ο Σπανός.

Και πρόσθεσε: «Σαν φιλοσοφία ανθρώπου, όταν έρχομαι στην ομάδα, νιώθω ότι θα μείνω μέχρι το τέλος. Στον Άρη δεν έχουμε περιθώριο να σκεφτούμε ότι θα θέσουμε τη συμπεριφορά απέναντι στην ιστορία και τον κόσμο. Θα τιμήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αυτό είναι το κίνητρο του κάθε επαγγελματία.

Αξίζουν αυτά τα παιδιά να υπάρχουν στο ρόστερ του Άρη. Αν τους αδίκησα τους ζητώ συγγνώμη, αλλά το έκανα με μοναδικό κίνητρο το καλό της ομάδας».

Μοιραστείτε το: