21/01/2019
ΑΕΚ | Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 - 12:27

Πήγε με το πριμ και έταξε ξανά πρωτάθλημα ο Μελισσανίδης

«Όποιον παίκτη γουστάρουμε τον φέρνουμε αύριο το πρωί, όποιον τον θέλουμε τον κρατάμε», είπε στους παίκτες της ΑΕΚ κατά την παρουσία του στα Σπάτα

Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την παρουσία του στα Σπάτα στην τελευταία προπόνηση την Τετάρτη (16/5).

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ πήγε στο προπονητικό με το πριμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μοίρασε συγχαρητήρια, αλλά και σπόντες.

Όπως είπε στους παίκτες, υπάρχει η στενοχώρια για την απώλεια του Κυπέλλου, αλλά δεν σβήνει τον τίτλο του πρωταθλητή, τον οποίο, όπως είπε, θα κατακτήσουν και του χρόνου.

Γι' αυτό θα υπάρξει και ενίσχυση, όπως τους είπε, αφού, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά με σαφείς αιχμές για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, «όποιον παίκτη γουστάρουμε τον φέρνουμε, όποιον τον θελουμε τον κρατάμε!».

Αναλυτικά τα όσα είπε στους παίκτες: «Ήθελα να έρθω να σας χαιρετήσω γιατί σήμερα έχετε την τελευταία προπόνηση της σεζόν.  Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όσα πετύχατε!  Η χρονιά ήταν για εμας απόλυτη επιτυχημένη!  Κάνατε κάτι που οι οπαδοί μας περίμεναν πολλά χρόνια. Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή και θέλω να πιστεύω και καλή διοίκηση.  Φάγαμε λίγη στενοχώρια στον τελικό του κυπέλλου αυτά γίνονται στον ποδόσφαιρο. Ήσασταν και οι περισσότεροι σε κακή μέρα με λίγες εξαιρέσεις!

Αλλά αυτό τελείωσε, πάει!  Είστε οι πρωταθλητές, είστε οι παναξιοι πρωταθλητές!  Και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένοι.  Μην το δείτε εγωιστικά αυτό που θα σας πω αλλά να ξέρετε ότι σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε τον φέρνουμε, όποιον τον θελουμε τον κρατάμε!  Σας λέω και πάλι ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα  πιο δυνατή ομάδα, θα ενισχυθούμε κι άλλο!  Εμεις είμαστε οι πρωταθλητές,  συνεχίζουμε, και του χρόνου θα είμαστε και πάλι πρωταθλητές!».

 

Μοιραστείτε το: