21/01/2019
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 - 00:57

Σοβαρότητα και πειθαρχία ζητάει ο Οφρυδόπουλος

Ο προπονητής της Παναχαϊκής θέλει να επιτευχθεί ο στόχος της τρίτης θέσης

Αντιμέτωπη με την Α.Ε. Καραϊσκάκης τίθεται την Τετάρτη (25/4) η Παναχαϊκή και θα κυνηγήσει ακόμα ένα εντός έδρας τρίποντο.

Ο Σωκράτης Οφρύδόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Αρτινούς, κάνοντας λόγο για μία ποιοτική ομάδα.

Παράλληλα, υποστήριξε πως οι παίκτες του οφείλουν να παραμένουν συγκεντρωμένοι μέχρι το φινάλε προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της τρίτης θέσης.

Αναλυτικά η δήλωσε του κόουτς της Παναχαϊκής την Τρίτη (24/5) στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Πετύχαμε μια δύσκολη και σημαντική νίκη την Κυριακή στη Φιλιππούπολη παίρνοντας τρεις σημαντικούς βαθμούς, αυξάνοντας τη διαφορά από τον τέταρτο και μειώνοντας από τον δεύτερο. Αυτή η νίκη θα πάρει μεγαλύτερη αξία νικώντας την Τετάρτη στην Αγυιά  μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Καραϊσκάκης. Ποιοτική ομάδα,  σοβαρή διοικητικά, με καλό έμψυχο υλικό, παίκτες με εμπειρία που κατάφεραν αν και πρωτοεμφανιζόμενοι στην Β’ Εθνική να έχουν όχι μόνο μια εύκολη παραμονή αλλά και μια καλή πορεία.

Εμείς θα χρειαστεί να είμαστε πάνω απ’ όλα σοβαροί, όχι μόνο τώρα, αλλά έως το τέλος του Πρωταθλήματος με οτιδήποτε αυτό μπορεί να σημαίνει.

Να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας εδραιώσει στην 3η θέση, αλλά και που ίσως μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από την 2η,  πριν τους έξι βαθμούς των επόμενων δύο αγωνιστικών λόγω των ρεπό. Έχουμε συγκομιδή 29 βαθμών εκτός έδρας και 25 στην Αγυιά.

Είναι μια καλή ευκαιρία αύριο να ισορροπήσουμε αυτά τα δύο στατιστικά μας.

Θα γίνει ένας ενδιαφέρον αγώνας, όπως ήταν και εκείνος του πρώτου γύρου στην Άρτα. Ευχαριστούμε πολύ τους οπαδούς μας για την πολύ θερμή συμπαράστασή τους στη Λάρισα. Αύριο να είμαστε πάλι όλοι μαζί για τη νίκη της ομάδας μας».

Μοιραστείτε το: