26/03/2019
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Κυριακή 22 Απριλίου 2018 - 20:30

Ανδρουλάκης: «Πήραμε μία δίκαιη νίκη»

Ο βοηθός προπονητή του Τάκη Γκώνια στον Εργοτέλη εμφανίστηκε ικανοποιημένος έπειτα από τη νίκη με 4-1 επί της ΑΕ Καραϊσκάκης

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Εργοτέλη μετά και την εμφατική νίκη με 4-1 την Κυριακή (22/4) επί της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Αντώνης Ανδρουλάκης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η ομάδα του πήρε μία δίκαιη νίκη.

Ο βοηθός προπονητή του Τάκη Γκώνια στους Κρητικούς επισήμανε επίσης πως η ομάδα του δείχνει ότι στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, ενώ τέλος επισήμανε πως οι παίκτες του συλλόγου δουλεύουν, έχουν εξελιχθεί και αυτό φαίνεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού και κατάφερε να πετύχει μια δίκαιη νίκη. Όλα ξεκαθάρισαν όταν μας πίεσαν ψηλά οι αντίπαλοι. Είναι πιο εύκολο για εμάς το χτίσιμο του παιχνιδιού.

Επίσης είναι πολύ δύσκολο στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος να μας αντιμετωπίσει καθώς κυριαρχούμε σε όλα τα δεύτερα ημίχρονα. Είμαστε ομάδα που δουλεύουμε, εξελισσόμαστε, δεν έχουμε τραυματισμούς και αυτό φαίνεται καθώς στον πρώτο γύρο τη 10η αγωνιστική είχαμε 3 βαθμούς, ενώ στον δεύτερο 19 βαθμούς».

Μοιραστείτε το: