23/03/2019
ΑΡΗΣ | Τρίτη 17 Απριλίου 2018 - 11:39

«Ντόπες» Μυροφορίδη

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Παναιγιάλειου και ζήτησε από τους παίκτες να τελειώσουν την άνοδο

Επιβλητική νίκη με 5-2 επί του Παναιγιάλειου πανηγύρισε ο Άρης και έκανε άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο.

Ο Παύλος Μυροφορίδης μίλησε στους παίκτες πριν την προπόνηση της Δευτέρας (16/4) και τους ζήτησε να τελειώσουν άμεσα με τη μαθηματική εξασφάλιση της επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα, μοιράζοντας συγχαρητήρια και για την εμφάνιση κόντρα στους Αιγιώτες.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Χωρίς να παίξουμε εντυπωσιακά πήραμε μία μεγάλη σε έκταση νίκη. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά τα καταφέραμε. Στο Ηράκλειο παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος και ένα μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε έναν αγώνα.

Πρέπει από εδώ και στο εξής να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την Κυριακή. Ξεκουραστείτε και από Τετάρτη τα κεφάλια μέσα. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς. Αίμα και άμμος! Θα είναι ένα δυνατό ματς, το περιμένουν πως και πως. Εμείς πρέπει να δείξουμε κι εκεί την μαγκιά μας και να τελειώσουμε την άνοδο, αν όχι την Κυριακή, να πάρουμε τη νίκη για να το τελειώσουμε οριστικά με τον Απόλλωνα Λάρισας. Και πάλι συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας και την ευρεία νίκη με τον Παναιγιάλειο», τους είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Μοιραστείτε το: