23/03/2019
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 - 19:00

Αποθεραπεία και ρεπό για τους Πατρινούς

Οι παίκτες της Παναχαϊκής θα επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Τετάρτη (18/4) * Συμπλήρωσαν κάρτες οι Μπουτζίκος, Σούλης

Σε χαλαρούς ρυθμούς μετά το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Πόντου) κινήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας (16/4) στην Παναχαϊκή.

Οι Πατρινοί δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το 0-0 κόντρα στους Πόντιους, ωστόσο, έδειξαν διάθεση να το αφήσουν πίσω τους και να επικεντρωθούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ως είθισται μετά από αγώνες, οι παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Εκτός παρέμεινε ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος, ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης, καθώς και οι Διονύσης Μακρυδημήτρης, Γιάννης Σωτηράκος, οι οποίοι έκαναν θεραπεία.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες της ομάδας ενημερώθηκαν ότι την Τρίτη (17/4) έχουν ρεπό και έτσι από την Τετάρτη (18/4) θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Να σημειωθεί, ότι στο ματς με τους Θεσσαλούς θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μπουτζίκος, ενώ κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης εκτός για τον ίδιο λόγο θα μείνει ο Σούλης.

Από τον αγώνα της Κυριακής στη Λάρισα με τον Απόλλωνα θα απουσιάσει λογω τιμωρίας (συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες) ο Νίκος Μπουτζίκος ενώ για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει από το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με την ΑΕ Καραϊσκάκης ο Βασίλης Σούλης.

Μοιραστείτε το: