23/03/2019
Ελλάδα | Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 - 12:05

Μάχη με τον καρκίνο δίνει η Φιλιώ Πυργάκη

Τι ζητάει η τραγουδίστρια

Το όνομά της έχει συνδεθεί το δημοτικό τραγούδι. Η Φιλιώ Πυργάκη είναι μία τραγουδίστρια που κάνει χώρους να γεμίζουν και ανθρώπους να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Η Φιλιώ Πυργάκη μιλά στην Espresso, της Δευτέρας (16/4), και αποκαλύπτει πως έχει καρκίνο, υποστηρίζοντας πως δεν το βάζει κάτω.

«Πολεμάω με τον καρκίνο. Όχι, δεν την κρύβω την αρρώστια μου. Και θέλω να στείλω ένα μήνυμα μέσα από τη συνέντευξη αυτή σε όσους νοσούν από καρκίνο: Να μην το βάλουν κάτω, να παλέψουν και να έχουν αισιοδοξία. Για το μόνο που παρακάλεσα την Παναγία κι έκανα πολλά τάματα είναι να με αφήσει λίγα χρόνια ζωντανή να ευχαριστηθώ τα εγγονάκια μου, την κόρη μου και τον άντρα μου. Τίποτα άλλο δεν ζητάω από εκείνη».

«Δεν τον φοβάμαι τον καρκίνο. Τον πολέμησα, τον πολεμάω και θα τον πολεμήσω. Και θέλω να στείλω και ένα μήνυμα σε όλους τους καρκινοπαθείς: Να μην το βάλει κανένας κάτω. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και αισιόδοξοι, και να χαμογελάμε», προσθέτει.

Πώς ένιωσε όμως όταν της ανακοίνωσαν ότι είναι άρρωστη; Κομπιάζει. «Όταν μου το πρωτοείπαν οι γιατροί, στεναχωρήθηκα, αγχώθηκα, δεν ήξερα τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Το πρωί έκανα τις χημειοθεραπείες και το βράδυ πήγαινα και τραγουδούσα. Τόσο πολύ ήθελα να τον νικήσω. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, δυστυχώς κατέρρεα».

Μοιραστείτε το: