23/03/2019
ΑΡΗΣ | Κυριακή 15 Απριλίου 2018 - 20:45

Σπανός: «Μεγάλη τιμή που πέρασα από τον Άρη, είτε μείνω είτε όχι»

Αινιγματικός για το μέλλον του ο τεχνικός των «κίτρινων»

Με 5-2 κέρδισε τον Παναιγιάλειο ο Άρης, με τον Δημήτρη Σπανό να μην μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του, όπως προκύπτει από τα λεγόμενά του στη συνέντευξη Τύπου.

Τα σημαντικότερα, πάντως, αφορούσαν το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο των «κίτρινων» εν όψει της επόμενης σεζόν, με τον ίδιο να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

«Εγώ έχω πει ότι ένας προπονητής που δεν έχει φιλοδοξίες, δεν είναι προπονητής. Δεν είναι δικό μου το θέμα να επέμβω αν θα είμαι εδώ την επόμενη χρονιά. Δεν έχω συζητήσει με τον πρόεδρο, όμως είναι νωρίς γιατί μαθηματικά δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος. Παρ' όλα αυτά, είτε μείνω είτε όχι, είναι μεγάλη χαρά και τιμή που πέρασα από τον Άρη», ανέφερε σχετικά ο Σπανός.

Και πρόσθεσε: «Η επιστροφή μετά το Πάσχα ξεκίνησε καλά σε αποτέλεσμα, αλλά άσχημα σε συγκέντρωση και σοβαρότητα σε μερικές στιγμές του παιχνιδιού. Σφάλαμε και παραλίγο να εγκληματίσουμε κατά του εαυτού μας. Αυτό οφείλουμε να το βελτιώσουμε. Βήμα βήμα προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Αυτός είναι ο στόχος. Είτε με καλό πόδοσφαιρο είτε όχι. Κινδυνέψαμε σήμερα. Πρέπει πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι, ταπεινοί και σίγουροι.

Συγχαρητήρια στα παιδιά που γύρισαν ένα εύκολο παιχνίδι που φάνηκε δύσκολο. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε τη σημερινή νίκη στον Δημήτρη Ανάκογλου. Θα πρέπει να προσπαθήσει και να επανέλθει, γιατί του χρόνου θα είναι ένας πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής για τον Άρη».

Μοιραστείτε το: