20/01/2019
Ελλάδα | Κυριακή 15 Απριλίου 2018 - 20:34

Γκρίνια για Καμμένο και όχι μόνο από τους 53+ του ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή κριτική στον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ.

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στην κίνηση των 53+ του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πάνο Καμμένο, όπως προκύπτει από κλειστή συνεδρίαση που είχαν τα μέλη της την Κυριακή (15/4).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ασκήθηκε σκληρή κριτική στον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. για τις τελευταίες τοποθετήσεις του, με την ομάδα των 53+ να θεωρούν «δεδομένο ότι η συνεργασία μαζί του έχει όριο τις εκλογές», όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Στη συνεδρίαση της εν λόγω κίνησης, στην οποία μετέχουν μεταξύ άλλων οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης, Θεανώ Φωτίου, Μερόπη Τζούφη, Θεόδωρος Δρίτσας και Τασία Χριστοδουλοπούλου, υπήρξαν και φωνές για δυσλειτουργία των βασικών οργάνων του κόμματος, που είναι η Πολιτική Γραμματεία και η Κεντρική Επιτροπή.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος επανέλαβε όσα είχε πει στη συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, όταν και είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ένα πρόγραμμα μεταμνημονιακής παρακολούθησης με κορμό τα προαπαιτούμενα που ήδη συμφωνήθηκαν με τους θεσμούς και τα οποία δεν μπορούν να ολοκληρωθούν για τεχνικούς λόγους.

Μοιραστείτε το: