28/03/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 - 19:03

Υπογράφει για ένα χρόνο στον Απόλλωνα ο Πετρόπουλος

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Α-SPORTS.GR ΑΠΟ ΤΙΣ 13/6 * ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ

* ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (20/6) ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

Μια μεταγραφή που θα έκανε αίσθηση αναζητούσαν στον Απόλλωνα αρκετές ημέρες τώρα… Έτσι, εδώ και μία περίπου εβδομάδα, οι «κυανόλευκοι» είχαν ξεκινήσει επαφές με τον Αντώνη Πετρόπουλο, όπως σας είχε αποκαλύψει το a-sports.gr από τις 13 Ιουνίου. Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που συνεχίστηκαν, καθώς αρχικά είχε διαπιστωθεί απόκλιση στο οικονομικό κομμάτι, εντούτοις, όμως, υπήρχε διάθεση για να βρεθεί η «χρυσή τομή», όπως και έγινε…  

Η κατ' αρχήν (προφορική) συμφωνία για να φορέσει τα κυανόλευκα ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έκλεισε περίπου στα 130.000 ευρώ για μονοετές συμβόλαιο και βάζουμε στο περίπου το ποσό, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχουν διάφορα μπόνους (γκολ, συμμετοχών, θέση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στη Σούπερ Λίγκα), με αποτέλεσμα να υπάρχει δυνατότητα να φτάσει υπό προϋποθέσεις μέχρι εκεί! Τα σίγουρα χρήματα, ωστόσο, είναι 105.000 ευρώ. 

Γίνεται κατανοητό πως η έλευση του 27χρονου σέντερ φορ στη Ριζούπολη αποτελεί τη μεταγραφική υπέρβαση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για αυτό το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, αυτό που απομένει πλέον είναι το τυπικό της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Πετρόπουλου στον Απόλλωνα, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (20/6) στην τελική συνάντηση των δύο πλευρών, κατά την οποία αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές.

Μοιραστείτε το: