14/12/2018
Ομάδες | Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 - 11:48

Αναλαμβάνει και παίρνει... σκούπα ο Σβαρνόπουλος

Ανακοινώθηκε η πρόσληψή του ως τεχνικού διευθυντή στην ΑΣΑ, με την εξουσιοδότηση να κάνει και εκκαθάριση στο ρόστερ και το προσωπικό

Αλλαγές φέρνουν στην ΑΣΑ τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (13/3), ο Θωμάς Σβαρνόπουλος αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή και αν χρειαστεί θα πάρει και... σκούπα.

Στην ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται ότι ο Σβαρνόπυολος είναι «εξουσιοδοτημένος να διαχειριστεί τη λύση συνεργασίας με ποδοσφαιριστές και με το προσωπικό της ομάδας, εφόσον κριθεί απαραίτητο».

Αναλυτικά: «Από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αναγέννηση κ. Κλάους Ντίτερ Μίλερ, σχετικά με την ανάθεση της θέσης του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας στον κ. Θωμά Σβαρνόπουλο, ανακοινώνονται τα εξής:

Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννηση αναθέτω στον κύριο Θωμά Σβαρνόπουλο το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας με άμεση ισχύ των καθηκόντων του.

Ο κ. Σβαρνόπουλος είναι στο εξής αρμόδιος να βρίσκεται σε άμεση επαφή με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό της ΠΑΕ ως υφιστάμενος του προέδρου της ΠΑΕ Αναγέννηση.

Παράλληλα, ο κ. Σβαρνόπουλος είναι εξουσιοδοτημένος να διαχειριστεί τη λύση συνεργασίας με ποδοσφαιριστές και με το προσωπικό της ομάδας, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Η συγκεκριμένη απόφαση κρίθηκε αναγκαία μετά από τα τελευταία μη επιτυχημένα αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League.

Κλάους Ντίτερ Μίλερ

Πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννηση

Ανόβερο, 12 Μαρτίου».

Μοιραστείτε το: