14/12/2018
Ελλάδα | Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 - 15:38

Καταγγελίες για όργια στις ιαματικές πηγές Θερμοπυλών

Έχουν μετατραπεί σε στέκι αντρών που περιμένουν πελάτες

Σε κανονικό «ψωνιστήρι» με αλλοδαπούς κυρίως άνδρες να πουλάνε το κορμί τους σε όποιον μπορεί να πληρώσει για αυτό έχουν μετατραπεί, σύμφωνα με καταγγελίες οι ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών.

Κάτοικοι διαμαρτύρονται, όπως σημειώνει το lamiareport, για τα όσα διαδραματίζονται στις πηγές με πελάτες να φτάνουν στο σημείο από την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, τη Βοιωτία, αλλά και από την Αθήνα.

Στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δεν λείπουν οι καυγάδες, ούτε υπάρχει ασφάλεια για τα σταθμευμένα οχήματα όσων επιλέγουν βράδυ – εξαιτίας κυρίως της δουλειάς τους – για να απολαύσουν το χαλαρωτικό μπάνιο.

«Φοβάσαι ακόμη και να πλησιάσεις το βράδυ. Εκεί που άλλοτε μπορούσες με την ησυχία σου να απολαύσεις το μπάνιο σου, τώρα πέφτεις πάνω σε ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ ανδρών που δεν υπολογίζουν τίποτα. Τις προάλλες έγινα μάρτυρας σοβαρού επεισοδίου καθώς φαίνεται δεν τα βρήκαν στα λεφτά. Και η αστυνομία είναι δίπλα αλλά δε φαίνεται να πολυενδιαφέρεται…», αναφέρει στο lamiareport λουόμενος που μιλά για όργια τη νύχτα στις ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών.

«Πήγα εκεί απλά να κάνω το μπάνιο μου. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Χωρίς να δώσω κανένα δικαίωμα και καμιά αφορμή, αυτός ο κύριος ήρθε και με χούφτωσε...»,δήλωσε ένας νεαρός, που παλαιότερα δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από ηλικιωμένο άνδρα.

Μοιραστείτε το: