14/12/2018
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 - 21:11

Θύρα 13: «Πρεμούρα να πάρετε θέση για τον ΠΑΟΚ γιατί εξυπηρετείτε συμφέροντα...»

Σκληρή επίθεση των οργανωμένων του Παναθηναϊκού προς τη διοίκηση της ΠΑΕ, κατηγορώντας την ότι τα έχει καλά με τον Ολυμπιακό

Βέλη κατά του Ιβάν Σαββίδη εξαπέλυσε τη Δευτέρα (12/3) ο Παναθηναϊκός, χωρίς να τον κατονομάζει, μόνο που η ανακοίνωση της ΠΑΕ έφερε έντονη αντίδραση από την πλευρά της Θύρας 13.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού», σε δική τους ανακοίνωση, τα... χώνουν στη διοίκηση, καλώντας την να ασχοληθεί με τα προβλήματα της ομάδας και να αφήσει τον ΠΑΟΚ, ενώ τη χαρακτηρίζουν ουσιαστικά εντολοδόχο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά: «Με αφορμή τις δύο τελευταίες ανακοινώσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σαν Θύρα 13 παίρνουμε απόσταση από αυτές και τονίζουμε σε μεγαλομετόχους, προέδρους, αντιπροέδρους και οποιονδήποτε μπροστινό, πισινό, πλάγιο ή κάθετο, πως δεν αναγνωρίζουμε καμμία τοποθέτησή τους και δεν παίρνουμε μέρος στα μικροπολιτικά τους παιχνίδια.

Κύριοι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είστε εντελώς ανύπαρκτοι για εμάς, τόσο εσείς όσο και οι αντιπολιτευτικές σας απόψεις….. είστε αστείοι όταν στις ανακοινώσεις σας μιλάτε για κανονισμούς και νομιμότητα, την ίδια στιγμή που εσείς αδυνατείτε να είστε νομότυποι στις υποχρεώσεις σας και υποθηκεύετε το ευρωπαϊκό (μήπως και το ελληνικό;;;) μέλλον του Συλλόγου μας…… είστε υποκριτές και βέβηλοι όταν δείχνετε τέτοια πρεμούρα να πάρετε θέση για την ποινή του μΠΑΟΚ- προλαβαίνοντας ακόμα και την παε Θρήνος- ώστε να χαϊδέψετε τα αυτιά του χοντρού φίλου σας και να εξυπηρετήσετε τα συμμορίτικα συμφέροντά σας…..τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ (και όχι την εταιρεία που γραφετε στις δικές σας ανακοινώσεις), όμως, ξέρετε να τον αφήνετε έρμαιο στο έλεος του κάθε χωριού, στις ορέξεις του κάθε διαιτητάκου, στην χλεύη του κάθε τροφαντού υπεύθυνου επικοινωνίας και της κάθε κλώσσας….. ΩΣ ΕΔΩ….… Διαπράξατε ύβρη κατά του ποδοσφαιρικού τμήματος και ως εκ τούτου, η Νέμεσις είναι μονόδρομος για εμάς.

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ……. ΧΘΕΣ!!!!!!

Υ.Γ.1 ΜΑΡΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ είσαι ό,τι πιο περήφανο και Παναθηναϊκό έχει απομείνει».

Μοιραστείτε το: