14/12/2018
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 - 20:41

Ούτε Δαμιανάκης, αλλά ούτε και Μπλέτσας στον Παναιγιάλειο...

Για αγωνιστικούς λόγους δεν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές, σύμφωνα με τους «μελανόλευκους»

Ούτε στον Πανσερραϊκό, ούτε και στον Παναιγιάλειο τελικά ο Χαράλαμπος Δαμιανάκης... Ο 22χρονος στόπερ ήταν έτοιμος να υπογράψει στους «μελανόλευκους» την Παρασκευή (9/3), αφού φαινόταν πως υπήρχε συμφωνία των δύο πλευρών και ο παίκτης βρισκόταν στο Αίγιο, ωστόσο η μεταγραφή του δεν θα πραγματοποιηθεί εντέλει, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ΠΑΕ.

Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι επρόκειτο να αποκτηθεί και ο Γιώργος Μπλέτσας, που, όπως και ο Δαμιανάκης, έψαχνε ομάδα μετά τη διάλυση της Βέροιας, αλλά οι μεταγραφές δεν προχώρησαν για αγωνιστικούς λόγους.

«Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως οι μεταγραφές των Διαμιανάκη και Μπλέτσα δεν ολοκληρώθηκαν για αγωνιστικούς κυρίως λόγους και όχι επειδή η ομάδα είχε πρόβλημα με την ασφαλιστική της ενημερότητα.

Θεωρήσαμε σωστό να το δημοσιεύσουμε, με αφορμή αθλητικό δημοσίευμα, το οποίο ωστόσο είμαστε σίγουροι πως δεν είχε κακή πρόθεση», αναφέρεται σχετικά.

Η ουσία βέβαια είναι ότι οι δύο ποδοσφαιριστές δεν βρήκαν δουλειά, αφού η προθεσμία για τις μεταγραφές των παικτών που προέρχονταν από τη Βέροια έληξε την Παρασκευή.

Μοιραστείτε το: