22/01/2019
Ελλάδα | Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 - 11:16

Άντρας προσπάθησε να πνίξει εφοριακό και να του βγάλει το μάτι (video)

Απίστευτο περιστατικό αγριότητας στο Μενίδι * Τι συνέβη

Πρωτοφανές περιστατικό αγριότητας εκτυλίχθηκε στο Μενίδι με πρωταγωνιστές έναν εφοριακό και έναν νευριασμένο φορολογούμενο.

Ο φορολογούμενος έπιασε από τον λαιμό τον υπάλληλο και προσπάθησε όχι μόνο να τον πνίξει αλλά και να του βγάλει το μάτι.

Ο εφοριακός μίλησε στο Star για την επίθεση που δέχθηκε τη Δευτέρα (12/2) στο γραφείο της προϊσταμένης της εφορίας. 

Ο λόγος της επίθεσης ήταν πως ο φορολογούμενος δεν κατάφερε να πάρει φορολογική ενημερότητα και εξύβρισε την προϊσταμένη. Στην συνέχεια, η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα ο εφοριακός να δεχτεί επίθεση.

«Με είχε πιάσει από το λαιμό και είχε βάλει το δάχτυλο στο μάτι μου. Αν δεν παρενέβαινε η διευθύντρια, δεν έπεφτε από πάνω να τον τραβήξει, ή θα μου είχε βγάλει το μάτι ή θα με έπνιγε. Με έριξε κάτω, παρ΄ολίγον να χτυπήσω το κεφάλι κάτω, σηκώνομαι, μου βάζει τον αντίχειρα στο μάτι, σε στυλ Νίντζα και μου πίεζε το μάτι. Έχει λαλήσει ο κόσμος», δήλωσε ο εφοριακός που δέχτηκε επίθεση στο STAR.

«Φώναζε, έβριζε ότι είμαστε ο απόπατος του δημοσίου, ότι είμαστε κλέφτες και του είπε ο συνάδελφος τι λες; Εκεί του επιτέθηκε, του είχε κατεβάσει το σακάκι μπροστά στο πρόσωπο και δεν έπαιρνε αναπνοή και παράλληλα του πίεζε το μάτι. Όλοι έχουν γαλουχηθεί ότι έχουν μόνο δικαιώματα, καμία υποχρέωση…», λέει η Χρυσάνθη Φωτάκη, Προϊσταμένη της ΔΟΥ Αχαρνών.

Μοιραστείτε το: