18/02/2019
Ελλάδα | Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 - 22:20

Τσακωμός Κούλογλου - Σαλμά «on air» για τη Novartis (video)

Με αφορμή τα λεγόμενα του ευρωβουλευτή πως ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ζήτησε να υπαχθεί ως προστατευόμενος μάρτυρας στο FBI

Τον ισχυρισμό του ευρωβουλευτή, Στέλιου Κούλογλου, πως ζήτησε να υπαχθεί ως προστατευόμενος μάρτυρας στο FBI, διέψευσε ο Μάριος Σαλμάς.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας παρενέβη στο δελτίο ειδήσεων του Ant1, το βράδυ της Δευτέρας (12/2), όπου μιλούσε ο ευρωβουλευτής με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν στον «αέρα».

Ο Σαλμάς εξήγησε πως του ζητήθηκε να μεταβεί στις ΗΠΑ και να καταθέσει ως ως «μάρτυρας επιβεβαίωσης» και όχι «ως προστατευόμενος μάρτυρας» αλλά αρνήθηκε.

«Δέχτηκα τηλέφωνο από τον κ. Σαράκη, δικηγόρο των προστατευόμενων μαρτύρων, το 2015 με συνάντησε και μου έδωσε στοιχεία ότι με πολεμούσε η Novartis και ήμουν ο πρώτος στόχος της εταιρείας. Από το δικηγορικό γραφείο από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ που εκπροσωπούσε τον πρώτο πληροφοριοδότη, ήρθαν τρεις δικηγόροι και με συνάντησαν και τους έδωσα κάποια πορίσματα, δεν υπήρχε καμιά σχέση με το FBI. Δεν δέχτηκα να καταθέσω στις ΗΠΑ και προτίμησα να ενημερώσω την πατρίδα μου», δήλωσε.

Μάλιστα, απείλησε με μήνυση με μήνυση τον Κούλογλου για τα λεγόμενά του. Ο ευρωβουλευτής πάντως επέμεινε στους ισχυρισμούς του.

Μοιραστείτε το: