18/02/2019
ΟΦΗ | Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 - 20:39

«Αυτά τα καραγκιοζιλίκια δυναμώνουν τον ΟΦΗ»

Οι Κρητικοί εξαπέλυσαν επίθεση στον Τόλη Τερζή και τους... αφανείς ιδιοκτήτες της Βέροιας * Αναβολή για τις 26 Φεβρουαρίου η Γ. Σ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΟΦΗ στα όσα υποστήριξε ο Τόλης Τερζής το απόγευμα της Δευτέρας (12/2). Ο προπονητής της Βέροιας είπε πως οι παίκτες του δέχτηκαν απειλές στο ματς του Σαββάτου (10/2) και πως η ήττα ήρθε με κάλπικα πέναλτι.

Σε όλα αυτά οι Κρητικοί απάντησαν με ανακοίνωση. Σε αυτή εξαπολύουν επίθεση στον Τερζή και τους... αφανείς ιδιοκτήτες της Βέροιας, ενώ υποστηρίζουν πως αυτή την περίοδο ο ΟΦΗ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας και έχει τρομάξει κάποιους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Bγήκε –λέει- και μίλησε σε βάρος του ΟΦΗ και της φιλοξενίας που είχε η Βέροια στο μεταξύ μας παιχνίδι, κάποιος που αποκαλείται προπονητής της. Και είπε –λέει- ότι ο ΟΦΗ κέρδισε με κάλπικα πέναλτι και απειλές, ένα παιχνίδι στο οποίο έβαλε τρία γκολ, είχε δυο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες! Αλήθεια, τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα επινοήσουν! Ο άνθρωπος αυτός, είπε αυτά που του είπαν κάποιοι να πεί και αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος.

Του τα έγραψαν σε ένα χαρτί και του είπαν βγές και πες τα, για να δημιουργήσουν κλίμα. Κατ' εντολή τους, λειτούργησε. Αξιος ο μισθός του λοιπόν, μόνο που δεν θα τον πάρει, από τους αφανείς ιδιοκτήτες του! Ο ΟΦΗ δεν θα απαντήσει σε αυτόν. Γιατί δεν μπορεί να ασχολείται με μαριονέτες και ανύπαρκτους πουθενάδες. Θα απαντήσει, για να ακούσουν εκείνοι που πρέπει. Εκείνοι που βρίσκονται σε ΠΑΝΙΚΟ και ΦΟΒΟ.

Η εικόνα που παρουσιάζει ο σημερινός ΟΦΗ, ο οποίος παίζει κατά γενική ομολογία το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ποδόσφαιρο της κατηγορίας, τους έχει ΤΡΟΜΑΞΕΙ. Η εικόνα του γεμάτου γηπέδου του ΟΦΗ, που δείχνει ένα ΟΦΗ ΔΥΝΑΤΟ και ΕΝΩΜΕΝΟ τους ανησυχεί. Χάνουν την ψυχραιμία τους και εκτίθενται. Όλα αυτά τα «καραγκιοζιλίκια» στα οποία επιδίδονται, απλά δυναμώνουν τον ΟΦΗ και τον κόσμο του. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη στον κόσμο της ιστορικής Βέροιας».

Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε πως αναβλήθηκε η Γ.Σ.: «Αναβολή για τις 26 Φεβρουαρίου πήρε η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, μετά από απόφαση των μετόχων της ΠΑΕ. Η αναβολή κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διεργασίες για τη συγκρότηση νέας διοίκησης στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Η νέα Γ.Σ. θα γίνει στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, σύμφωνα με την πρόκληση που είχε δημοσιευθεί στον Τύπο».

Μοιραστείτε το: