21/02/2019
Ομάδες | Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 - 15:22

«Ρίχνει λάσπη ο Αγροτικός Αστέρας»

Απάντησε στους «σταχυοφόρους» ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας

Δεν άφησε να περάσουν έτσι τα όσα υποστήριξε ο Αγροτικός Αστέρας ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας, ο οποίος έδωσε τη δική του διάσταση για τα όσα έγιναν στο περιθώριο του μεταξύ τους αγώνα την Κυριακή (11/2).

Σύμφωνα με τους Ημαθιώτες, οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων ήταν προκλητικοί και με τη συμπεριφορά τους άναψαν τη σπίθα για να υπάρξουν αντεγκλήσεις, ενώ προσέθεσαν πως ήταν αστεία η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οι οργανωμένοι οπαδοί των φιλοξενούμενων έφτασαν με καθυστέρηση στο γήπεδό μας και με τη συνοδεία αστυνομικών περνώντας μπροστά από τους φιλάθλους μας τους επιτέθηκαν φραστικά βρίζοντας χυδαία οικογένειες και σπίτια. Το σκορ ήταν στο 1-0 ήδη υπέρ της ομάδας μας και οι φίλαθλοί μας δεν είχαν κανέναν λόγο να τους προκαλέσουν. Υπήρξε όμως αντίδραση στα όσα άκουσαν.Ο δε ανεκδιήγητος πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα επιτέθηκε με τη σειρά του φραστικά σε παράγοντα της ομάδας μας βρίζοντας την οικογένεια του χωρίς λόγο και έλεγε στους φιλάθλους "ελάτε ένας ένας". Όταν μας είπε ότι είναι πρόεδρος, δεν πιστεύαμε ότι είναι πρόεδρος αυτού του ιστορικού συλλόγου.

Την επιθετικότητα και την πρόκληση των 20 περίπου οργανωμένων οπαδών, ήρθε να επιβεβαιώσει παράγοντας των ίδιων των φιλοξενούμενων στο ημίχρονο αποκαλύπτοντας σε παράγοντα της ομάδας μας πως οι ίδιοι φίλαθλοι σε κάθε αγώνα δημιουργούν επεισόδια εντός και εκτός έδρας και μάλιστα ζήτησε από τους ανθρώπους των Τρικάλων να "στρώσουν" τους συγκεκριμένους φιλάθλους για να βάλουν μυαλό. Όταν τον ρωτήσαμε γιατί συμβαίνει αυτό, μας απάντησε πως η συγκεκριμένη μερίδα οπαδών επιθυμούσε και επιθυμεί την παράδοση της ομάδας σε άλλον παράγοντα της περιοχής που ασχολείται με "άλλες δουλειές". Επειδή δεν παραδώσαμε την ομάδα μας δημιουργούν προβλήματα και απειλούν ακόμα και εμάς, είπε κατα λέξη.

ΥΓ: Καλό θα ήταν η αστεία ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα να μην ρίχνει λάσπη αλλά και ψεύδη στα όσα διαδραματίστηκαν σε μία έδρα που δεν έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα σε καμία ομάδα που πέρασε στη διάρκεια του πρωταθλήματος από τα Τρίκαλα».

Μοιραστείτε το: