18/02/2019
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 - 02:05

Δημητρίου: «Σε 15 μέρες θα είμαστε τελείως έτοιμοι...»

Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου επανέλαβε τη δέσμευσή του για την παραμονή στην κατηγορία

Ακόμη μία ήττα γνώρισε ο Παναιγιάλειος, όμως ο Πέτρος Δημητρίου δεν πτοείται.

Μετά το ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης ο Έλληνας τεχνικός είπε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη σε 15 μέρες, επαναλαμβάνοντας την υπόσχεση που έχει δώσει ότι οι «μελανόλευκοι» θα αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Γ' Εθνική.

Μεταξύ άλλων, ο προπονητής των Αιγιωτών δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Με μία καινούργια ομάδα σήμερα ξεκινήσαμε το παιχνίδι μας. Ήταν στην ομάδα πέντε καινούργια παιδιά τα οποία, δυστυχώς, δεν έχουν καλή συνοχή με τους άλλους. Έχουμε κάνει μόνο ένα δίτερμα και μέχρι να δεχτούμε το τέρμα από λάθος, ενώ ο τερματοφύλακάς μας ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Μετά το γκολ προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο ανοικτά. Τα παιδιά που ήρθαν την Τετάρτη άρχισαν να βγάζουν κόπωση. Δεν έχουν την προσαρμογή που πρέπει να έχουν με τους παλιούς για να υπάρξει μία χημεία. Γι' αυτό έκανα μία αλλαγή πολύ γρήγορα, γιατί δικαιολογημένα ο Χαρίτος δεν ακολούθησε το πλάνο. Έκανα και αλλαγές στους δύο περιφερειακούς μας, γιατί δεν ήταν αυτό που ήθελα.

Η προσπάθεια των παιδιών έγινε. Έχω πει ότι με τη διακοπή που μεσολαβεί τώρα για εμάς πρέπει να κάνουμε πολλή δουλειά για να γίνει η ομάδα αυτή που εγώ θέλω να είναι. Μια ομάδα γρήγορη, να μαρκάρει σε όλο το γήπεδο, να παίζει πρώτο χρόνο, να έχει γρήγορη μετάβαση, γρήγορες επιστροφές. Το κάναμε μέχρι το 60'-70'. Τα γκολ ήταν από στημένες φάσεις. Η μία ήταν κακός υπολογισμός και η άλλη ήταν ένα φάουλ που, σίγουρα, γίνεται γκολ.

Δεν νομίζω ότι κινδυνεύσαμε αλλού. Κάποια στιγμή παίξαμε με τρεις πίσω και περάσαμε όλοι μπροστά μήπως φτάσουμε στην ισοφάριση. Εκεί δεν μας ευνόησε η τύχη να γίνει το 1-1 στο δοκάρι. Είχαμε μία καθολική υπεροχή.

Δικαιολογημένα ο αντίπαλος οπισθοχώρησε μετά το 1-0 και τα παιδιά παλεψαν. Δεν θέλω να τα λέω συνέχεια για να γίνομαι γραφικός, αλλά σε 15 μέρες θα είμαστε τελείως έτοιμοι. Έχω δώσει μία υπόσχεση στον κόσμο του Αιγίου ότι η ομάδα δεν θα κινδυνεύσει.

Υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε, τώρα η διακοπή έρχεται σαν θείο δώρο, να έχω την ομάδα 15 μέρες.

Επιλέξαμε παιδιά από 20 έως 23 ετών. Δεν έπαιξαν και οι δύο ξένοι, όπως και ο Καναδός, γιατί δεν έχει μπει στη νοοτροπία. Όταν θα μπουν ο Αγιούποφ και ο Τσάινα, θα έχουμε καλύτερες λύσεις. Την ιστορία δεν την ξέρουν και από εκεί θα ξεκινήσω αύριο, να τους μιλήσω για την ιστορία της ομάδας. Τα παιδιά που ήρθαν έχουν τη φιλοδοξία να παίξουν πιο ψηλά. Ένας μεγάλος θα έρθει, να πάρει κάποια χρήματα και να πάρει το καλοκαίρι μια μεταγραφή. Έχουν έρθει να αποδείξουν ότι το μέλλον είναι δικό τους».

Μοιραστείτε το: