19/10/2018
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΠΟΝΤΟΥ) | Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 - 20:52

Γεωργιάδης: «Όταν δεν τελειώνεις τον αντίπαλο με τόσες κλασικές ευκαιρίες...»

Δύο μεταγραφές στην επίθεση προανήγγειλε ο συνεργάτης του Καλαϊτζίδη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Δικό του παιχνίδι έχασε ο Απόλλων Καλαμαριάς κόντρα στη Δόξα Δράμας, με τον Κώστα Γεωργιάδη να στέκεται στη συνέντευξη Τύπου στις σημαντικές ευκαιρίες που δεν αξιοποίησαν οι παίκτες του.

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ανέφερε αρχικά: «Η ομάδα προερχόταν από αποτελέσματα που δεν ήταν επιθυμητά, μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα που δεν οφειλόταν σε αγωνιστικούς λόγους. Παρ' όλα αυτά, έπρεπε να ανασυνταχθούμε παρά τις ελλείψεις και να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα με ικανά στελέχη.

Ήταν η καλύτερη παρουσία της ομάδας φέτος με πολλές τελικές, αλλά στο ποδόσφαιρο όταν δεν τελειώνεις τον αντίπαλο με τόσες κλασικές ευκαιρίες μοιραίο είναι να δημιουργούνται φάσεις όπως αυτή από καθαρά αβίαστο δικό μας λάθος. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Έχουμε βελτιώσει κάποια πράγματα, αλλά δεν τα έχουμε χαρεί».

Από εκεί και πέρα, προανήγγειλε δύο μεταγραφές στην επίθεση, λέγοντας σχετικά: «Είμαστε σε συζητήσεις με δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δώσουν πράγματα στην επιθετική γραμμή της ομάδας, θα έπρεπε να έχουν έρθει νωρίτερα, όμως υπάρχουν διαδικαστικά θέματα που καθυστέρησαν αυτές τις μεταγραφές. Πέρα από τις δύο μεταγραφές, αν φύγει κάποιος παίκτης θα προχωρήσουμε σε κάποια ενίσχυση, αλλά ό,τι είναι να γίνει θα το μάθετε αυτή την εβδομάδα».

Επίσης, είπε:

Για τις αλλαγές: «Ο Καλί είχε ένα σφίξιμο, ενώ ο Ν' Λουντούλου ήταν κουρασμένος και προερχόταν από τραυματισμό που τον άφησε πίσω».

Για το αν προβληματίζει το γεγονός ότι σκοράρει ο Απόλλων, αλλά δεν παίρνει τους βαθμούς: «Μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό δεν πρέπει να κάνει τέτοια λάθη. Υπάρχουν δύο παράγοντες ενθαρρυντικοί για εμάς, υπάρχει χρόνος αλλά και οι αντίπαλες ομάδες δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερες από εμάς».

Για το αν το καλύτερο φετινό παιχνίδι έχει να κάνει με την αντιπαλότητα με τη Δόξα: «Σίγουρα δεν ξεχνάει κανείς την περσινή χρονιά με τους διεκδικητές που ήμασταν εμείς και η Δόξα. Αυτό δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. Ο Απόλλωνας έπρεπε να ήταν νικητής, αλλά τα γκολ και όχι οι ευκαιρίες διαμορφώνουν τα αποτελέσματα. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, περίμενα καλύτερη τη Δόξα που δεν απείλησε ιδιαίτερα. Το παιχνίδι στο εικοσάλεπτο θα έπρεπε να είναι 2-0, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Μοιραστείτε το: