19/10/2018
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 - 00:28

Με τους νεοφερμένους κόντρα στον Άρη

Εκδόθηκαν τα δελτία των μεταγραφικών αποκτημάτων του Απόλλωνα Λάρισας

Toν Άρη θα υποδεχθεί την Κυριακή (14/1) ο Απόλλων Λάρισας, σε ένα παιχνίδι βέβαια που αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη (ΦΩΤΟ).

Ο τεχνικός των Θεσσαλών, πάντως, μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τεσσάρων νεοαποκτηθέντων παικτών εν όψει της αναμέτρησης με τους πρωτοπόρους της Β' Εθνικής, καθώς τα δελτία των Κανούλα, Χαραλαμπόπουλου, Συράκου και Κωτσιαρίδη εκδόθηκαν την Παρασκευή (12/1).

Στη σχετική ανακοίνωση των «κυανόλευκων» αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει στους φιλάθλους της θεσσαλικής πρωτεύουσας ότι εκδόθηκαν κανονικά τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών.

Δηλαδή τίθενται κανονικά στην διάθεση του τεχνικού μας κ. Νίκου Θεοδοσιάδη για να χρησιμοποιηθούν οι Ηλίας Κωτσιαρίδης, Νίκος Συράκος (επέστρεψε από τον Αχιλλέα Φαρσάλων και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο), Σάκης Κανούλας και Μένιος Χαραλαμπόπουλος.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ήταν μια από τις τρεις ομάδες της Football League που κατέβαλε κανονικά τις υποχρεώσεις της στους ασφαλιστικούς οργανισμούς και ως εκ τούτου είχε κανονικά νομίμως την άδεια μεταγραφών και της έκδοσης των δελτίων».

Μοιραστείτε το: