19/10/2018
Ελλάδα | Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 - 01:58

Άγριος καβγάς Πολάκη - Τατσόπουλου, βρισιές και μαντινάδες

Η κόντρα ξέσπασε με αφορμή το Mega και σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού

Ομηρικός καβγάς ξέσπασε στο Facebook, την Παρασκευή (12/1), μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Πέτρου Τατσόπουλου με αφορμή το Mega.

Αρχικά, ο Πέτρος Τατσόπουλος πόσταρε την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, όπου αναφερόταν στον τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος οδεύει προς κλείσιμο.

Ο συγγραφέας έγραψε: «Αυτός ο μ@λ@κ@ς πανηγυρίζει επειδή κλείνει το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας, ενώ παραμένει ανοιχτό, με τα δικά μας λεφτά, το τελευταίο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας. Αυτός ο μ@λ@κ@ς πανηγυρίζει δικαίως, διότι δεν είναι κανένα ανώνυμο χολερικό τρολ, αλλά επώνυμος υπουργός της πιο άθλιας μεταπολιτευτικής κυβέρνησης. Η ντροπή δεν είναι δική του. Η ντροπή είναι δική μας».

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε άμεσα με μια μαντινάδα:

«ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ……

Βιβλίο κάνω την καρδιά ,το αίμα μου μελάνι

για να σου πω Πετρακη μου πως μ’εχεις ξετρελάνει

Σύρε καμια γυροβολιά απ’τη μισή Αθήνα

να ξεθολώσει η σκέψη σου να βρεις καινούργιο βήμα

Σε ξέχασε κι ο θυρωρός και βγαίνεις και με βρίζεις

μπας και σε παίξουν δυο λεπτά κι αξια ν’ αποκτήσεις

Πρεπει να βρίσεις πιο πολύ σαν το καραγκιοζάκο

και κανα ξεροκόμματο πάρεις απ´ το Κυριάκο».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος έδωσε συνέχεια και χαρακτήρισε τον Πολάκη «στούρνο», ενώ έκανε λόγο για κατάντια.

«Ας το πω ακόμη μια φορά, μπας και το ακούσει και αυτός ο στούρνος. Όταν ήμουν αντιπρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, το 2010, μου είχαν φέρει μια έρευνα αναγνωστικής συμπεριφοράς, σύμφωνα με την οποία ο ένας στους δύο ενηλίκους Έλληνες δεν διαβάζει ΚΑΝΕΝΑ βιβλίο στη ζωή του. Το υψηλότερο ποσοστό σε όλη την Ευρώπη, Δυτική και Ανατολική, καθώς κι ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στον κόσμο, τουλάχιστον σε χώρες όπου δεν κυριαρχεί ο αναλφαβητισμός. Απλή στατιστική; Όχι. Ο Πολάκης, οι μαντινάδες του και οι αμοιβάδες που τον επικροτούν. Η εθνική μας κατάντια. Καληνύχτα», σημείωσε ο συγγραφέας.

Μοιραστείτε το: