19/10/2018
Στα... αλώνια | Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 - 23:07

Ανέλαβε σκάουτερ στον Πανερυθραϊκό ο Ταμβάκης

Ήταν επί σειρά ετών προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας

Σε μία σημαντική προσθήκη στο τμήμα σκάουτινγκ προχώρησε την Παρασκευή (12/1) ο Πανερυθραϊκός.

Η ομάδα της Α’ ΕΠΣΑ ανακοίνωσε ότι ο Μανώλης Ταμβάκης αποχωρεί από τη θέση του προπονητή των ακαδημιών της, την οποία διατηρούσε επί σειρά ετών, προκειμένου να αναλάβει χρέη σκάουτερ.

Στην ανακοίνωσή του ο Πανερυθραϊκός κάνει λόγο για «μία κίνηση, ιδιαίτερα πρωτοποριακή για τα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας μας και είναι μία ακόμα απόδειξη της άψογης λειτουργίας και της πολύ καλής οργάνωσης που υπάρχει σε όλα τα πόστα του συλλόγου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ποδοσφαιρικού συλλόγου ανακοινώνει την ενίσχυση του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας με την προσθήκη του πολύπειρου Μανώλη Ταμβάκη.

Ο κ. Ταμβάκης αποτέλεσε επί σειρά ετών προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου, έχοντας καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όχι μόνο από  όλη την οικογένεια του Πανερυθραϊκού αλλά -και το σημαντικότερο- ακόμα και από τους αντιπάλους.

Από τα ... χέρια του πέρασαν εκατοντάδες παιδιά, το οποία μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον προπονητή τους, ο οποίος προσπάθησε να διαμορφώσει και καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά κυρίως καλούς ανθρώπους, κάτι που αποτελεί γνώμονα του συλλόγου.

Ο κ. Ταμβάκης θα αποχωρήσει όμως μόνο από τη θέση του προπονητή των ακαδημιών, αφού δεν θα αφήσει τον Πανερυθραϊκό. Αντιθέτως, θα συνεχίσει να τον "υπηρετεί" από ένα άλλο πόστο, αυτή τη φορά στο τμήμα σκάουτινγκ.

Πρόκειται για μία κίνηση, ιδιαίτερα πρωτοποριακή για τα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας μας και είναι μία ακόμα απόδειξη της άψογης λειτουργίας και της πολύ καλής οργάνωσης που υπάρχει σε όλα τα πόστα του συλλόγου.

Είμαστε βέβαιοι πως και στο νέο του ρόλου θα επιδείξει τον ίδιο ζήλο και θα καταφέρει να φέρει και πάλι το έργο του εις πέρας με μεγάλη επιτυχία».  

Μοιραστείτε το: