21/10/2018
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 - 19:05

Austrian Boys: «Είμαστε μια γροθιά και αντιμετωπίζουμε την οποιαδήποτε απειλή...»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου καταγγέλλουν επιθέσεις, φωτογραφίζοντας Μπέο

Για εναντίον τους απειλές και προσωπικές επιθέσεις κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους την Πέμπτη (11/1) οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, φωτογραφίζοντας τον Αχιλλέα Μπέο.

Οι Austrian Boys υποστηρίζουν ότι έχουν στοχοποιηθεί και τονίζουν ότι παραμένουν δυνατοί και ενωμένοι σαν γροθιά.

Αναλυτικά: «Την τελευταία περίοδο τα μέλη των Austrian Boys δέχονται απειλές και προσωπικές επιθέσεις από τον ακατανόμαστο μουσαφίρη και τη μεγαλόσωμη παρέα του. Επειδή όμως το σκηνικό αυτό έχει παραγίνει, θεωρήσαμε σωστό να ενημερώσουμε τους οπαδούς μας αλλά και τους πολίτες αυτής της πόλης για το τι συμβαίνει πίσω από τα μπλε λαμπιόνια, τους κόμβους και τα events, ώστε να είναι ενήμεροι ότι πίσω από τη βιτρίνα υπάρχει βρωμιά και δυσωδία.

Έχουμε στοχοποιηθεί ότι για την ανυπαρξία της ΠΥΔΝΑΣ και για την παρουσία φίλαθλων της μόνο άνω των 60 αιτία είμαστε εμείς, οι AUSTRIAN BOYS. Δε νιώθουν ότι ανέκαθεν το αφεντικό της πόλης αυτής είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ότι ομάδα αλλάζουν μόνο ευνοούμενοι του μουσαφίρη. Εμείς είμαστε μια γροθιά, δυνατοί και όρθιοι να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε απειλή, γιατί έτσι μας έχει μάθει η ιστορία μας».

Μοιραστείτε το: