19/11/2018
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 - 00:03

Ο Ερικ Κλάπτον κουφαίνεται, αλλά συνεχίζει

Ελπίζει ο κόσμος να πάει να τον δει στα live του

Μπορεί να κουφαίνεται, ωστόσο, ο Έρικ Κλάπτον δεν εγκαταλείπει τη σκηνή.

«Θα συνεχίσω να δουλεύω. Θα κάνω μερικές συναυλίες», δήλωσε ο 72χρονος στο Radio 2 του BBC.

«Το μόνο πράγμα που με απασχολεί τώρα είναι ότι βρίσκομαι στα 70 μου και θέλω να είμαι καλά. Θέλω να πω, κουφαίνομαι, έχω εμβοές, τα χέρια μου όμως δουλεύουν», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια εξέφρασε την ελπίδα να πάει ο κόσμος στα live του.

«Θέλω να πω, ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα έρθουν και θα με δουν περισσότερο από περιέργεια. Ξέρω ότι είναι ένα μέρος κι αυτό, επειδή είναι εκπληκτικό για μένα που μπορώ και είμαι ακόμα εδώ».

Πέρυσι τον Μάρτιο, ο Κλάπτον ακύρωσε σειρά συναυλιών του λόγω βαριάς βρογχίτιδας, ενώ τον Ιούνιο του 2016 αποκάλυψε πως πάσχει από νευροπάθεια.

«Ξεκίνησε με πόνο χαμηλά στη μέση και εξελίχθηκε σε αυτό που ονομάζουν περιφερική νευροπάθεια. Είναι αυτό που αισθάνεσαι σαν να σου κάνουν ηλεκτρικά σοκ που κατεβαίνουν μέχρι το πόδι σου. Επίσης, έπρεπε να μάθω πώς να αντιμετωπίζω και κάποια ακόμα πράγματα που προκλήθηκαν λόγω ηλικίας», είχε πει.

«Καθότι αναρρώνω από αλκοολισμό και εθισμό σε ουσίες, το θεωρώ φοβερό πράγμα που είμαι ακόμα ζωντανός. Κανονικά, θα έπρεπε να τα είχα τινάξει καιρό τώρα. Για κάποιο λόγο, με έσωσαν από τα σαγόνια της κόλασης και μου έδωσαν δεύτερη ευκαιρία», συμπλήρωσε.

Μοιραστείτε το: