19/10/2018
Ομάδες | Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 - 00:06

Πήρε Βλάχο η Δόξα Κρανούλας

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα από τους Ηπειρώτες, που ολοκλήρωσαν και τη μεταγραφή του Νάκου

Αποφασισμένη να ενισχυθεί σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου είναι η Δόξα Κρανούλας, η οποία έκανε δικό της τον Άρη Βλάχο. Πρόκειται για νεαρό τερματοφύλακα, ο οποίος έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και ανακοινώθηκε την Τετάρτη (10/1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Δόξα ανακοινώνει την ένταξη στην ομάδα του Άρη Βλάχου. Ο Άρης Βλάχος είναι γεννηθείς το 1994 , είναι τερματοφύλακας και αναδείχθηκε από την Κ20 της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο , αγωνίστηκε ακόμη στον Βατανιακό (Β΄ Εθνική), ΟΦΗ (Β΄ Εθνική), Θεσπρωτό».

Εν τω μεταξύ, μία μέρα πριν οι Ηπειρώτες είχαν κάνει δικό τους και τον Γιάννη Νάκο. Ο νεαρός επιθετικός ήταν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια πήγε στον Θεσπρωτό, ενώ φέτος στο πρώτο εξάμηνο έπαιζε στον Αστέρα Παραποτάμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Δόξα ανακοινώνει την ένταξη στην ομάδα του Γιάννη Νάκου. Ο Γιάννης Νάκος είναι γεννηθείς το 1993 και είναι επιθετικός. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Ατρόμητου Ιωαννίνων και στην συνέχεια στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από το 2013 – 2015 Αγωνίστηκε επίσης στο Θεσπρωτό το 2016 – 2017 και φέτος το πρώτο εξάμηνο στον Αστέρα Παραποτάμου».

Μοιραστείτε το: