19/10/2018
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 - 16:26

Κρίσιμη μέρα στον Παναιγιάλειο

Κανονικά έγινε η προπόνηση * Το «κάντε υπομονή» του Ρέλλα και η φημολογία πως υπάρχει φως στο τούνελ

Από μέρα σε μέρα πηγαίνουν οι πληρωμές στον Παναιγιάλειο με τους παίκτες να βάζουν σταθερά πλάτη και τον Παναγιώτη Γκουτσίδη να προσπαθεί από την πλευρά του να κρατήσει την ομάδα όπως μπορεί παρά τις δυσκολίες.

Ο 51χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να κάνει υπομονή για πολύ ακόμα, αλλά υπό τις οδηγίες του έγινε και η προπόνηση της Τετάρτης (10/1). Σε αυτή δεν ειπώθηκε κάτι, ενώ ο Μπρους έκανε ξανά μόνος του από τη στιγμή που δεν πήγε στη Δράμα γιατί την τελευταία στιγμή θυμήθηκε πως είναι απλήρωτος.

Παρεμπιπτόντως, μετά το συγκεκριμένο ματς ο Αντώνης Ρέλλας μίλησε στους παίκτες και τους ζήτησε να κάνουν υπομονή για λίγο ακόμα, για την ακρίβεια για 10-15 μέρες αφήνοντας να εννοηθεί πως θα φτιάξει κάπως η κατάσταση στη συνέχεια.

Αυτό που βγαίνει από το Αίγιο είναι πως η Τετάρτη είναι κρίσιμη. Οι φήμες είναι διάφορες και σύμφωνα με αυτές υπάρχει άνθρωπος που είναι διατεθειμένος να βοηθήσει οικονομικά ώστε να ομαλοποιηθούν κάπως τα πράγματα και πως προέρχεται από το περιβάλλον του Νίκου Κυριαζόπουλου. Παίκτες και προπονητικό τιμ παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις. Ο Γκουτσίδης, μάλιστα, διέρρεε πως θα αποχωρήσει εάν δεν υπάρξουν άμεσα αλλαγές και γίνεται μία προσπάθεια μέχρι αργά το βράδυ ώστε να παραμείνει.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: