21/10/2018
Ελλάδα | Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 - 19:38

Εμφάνιση Σαββίδη συνοδεία Καμμένου στο «Ε»

Διαρροές από τη Ν.Δ. κάνουν λόγο για πρόκληση

Ερωτηματικά προκαλεί στη Νέα Δημοκρατία η πρώτη επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στο κανάλι «Ε».

Όχι γιατί ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο νέο του απόκτημα, το οποίο πλέον ελέγχει μετοχικά, αλλά γιατί συνοδευόταν από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr: «Σύμφωνα με διαρροές από τη Νέα Δημοκρατία, αποτελεί πρόκληση να εμφανίζεται επιχειρηματίας που ομιλεί τη ρωσική, με τρεις διερμηνείς και να δηλώνει ενώπιον των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού ότι θα στηρίξει “οποιαδήποτε κυβέρνηση αγαπάει την Ελλάδα”, την ώρα που στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού βρισκόταν και ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα parapolitika.gr η συγκεκριμένη πρώτη εμφάνιση του ομογενή επιχειρηματία στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Ε και η ταυτόχρονη παρουσία στις εγκαταστάσεις του κ. Πάνου Καμμένου έχει ενοχλήσει σφόδρα την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι μετά την ομιλία του προς τους εργαζομένους ο κ. Σαββίδης κατευθύνθηκε στο γραφείο του κ. Δημαρέλη, όπου βρισκόταν και ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο άνδρες αποχώρησαν μαζί περί τις 16:45 από τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού».

Το γεγονός σχολίασε μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης γράφοντας: «Πρόκειται για απίθανα πράγματα αυτά που συμβαινουν! Πάει ο επιχειρηματίας να παραλάβει το Κανάλι του συνοδεία του Υπουργού....Πρώτη Φορά Αριστερά».

Μοιραστείτε το: