21/10/2018
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 - 19:38

«Εύκολα λάθη και τα πληρώνουμε»

Προβληματισμός στον Παναιγιάλειο για την ήττα στην Καλλιθέα

Αλλιώς τα περίμεναν το καλοκαίρι στον Παναιγιάλειο και αλλιώς έχουν πάει μέχρι τώρα τα πράγματα. Οι «μελανόλευκοι» θεωρούν πως αδικούν τους εαυτούς μέχρι τώρα πετώντας βαθμούς στα τελευταία λεπτά.

Προφανώς όταν δέχεσαι με τέτοια άνεση γκολ στα τελευταία λεπτά και σε αρκετά ματς, υπάρχει θέμα και αυτό που έλεγαν εντός των τειχών είναι πως «κάνουμε εύκολα λάθη και τα πληρώνουμε με το παραμικρό» και ότι αυτό πρέπει να διορθωθεί.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η διοίκηση της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Όμιλο επιχειρήσεων «P.T. Hotelia» που αποτελεί τον μεγάλο υποστηρικτή της φετινής προσπάθειας της ομάδας μας, και προσωπικά στον πρόεδρό του Παντελή Ταρνατόρο, ο οποίος για ακόμα μια φορά απέδειξε εμπράκτως την επιλογή του να συνεργαστεί με τον σύλλογό μας.

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του κ. Ταρνατόρου, η αποστολή της ομάδας μας για το χθεσινό παιχνίδι με την Καλλιθέα διέμεινε δωρεάν στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο «Galaxy hotel» που βρίσκεται στον Άλιμο Αττικής. Η διεύθυνση και το προσωπικό τού ξενοδοχείου παρείχαν στην αποστολή μας όλα εκείνα που απαιτούνται για μια τέλεια διαμονή, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για την άψογη εξυπηρέτησή της. Σας ευχαριστούμε ολόθερμα!».

Μοιραστείτε το: