21/10/2018
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 - 10:50

«Μαυραετοί» και μαθητές έγιναν ένα...

Αντιπροσωπεία της Δόξας Δράμας μοίρασαν αυτόγραφα και δώρα σε σχολεία της πόλης

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο πριν από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είχαν την Παρασκευή (24/11) στη Δόξα Δράμας.

Αντιπροσωπεία των «μαυραετών» επισκέφτηκε το 8ο Δημοτικό και το 1ο Λύκειο Δράμας, όπου είχε την ευκαιρία να τα πει με τους μαθητές.

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τους μοίρασαν αυτόγραφα και δώρα αλλά και εισιτήρια για τον κυριακάτικο (26/11) αγώνα κόντρα στους Κρητικούς:

Το ενημερωτικό της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Αρχικά η αντιπροσωπεία των “μαυραετών” αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Αντώνη Πετρόπουλο, Ηλία Βούρα, Παναγιώτη Βλάχο, Δημήτρη Μαχαίρα και Αλέξη Τσούτση μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας Αντώνη Κασδοβασίλη και τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της ΠΑΕ Σωτήρη Κλειδαρά επισκέφτηκαν το 8ο δημοτικό σχολείο.

Στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους καλωσόρισε η διευθύντρια Παναγιώτα Γερακάκη και οι δάσκαλοι. Οι παίκτες της Δόξας ανταπέδωσαν τα χαμόγελα, τη χαρά και την αγάπη των μικρών μαθητών με πολλά αυτόγραφα. Επίσης, μοίρασαν στυλό και μπρελόκ με το έμβλημα της Δόξας και εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη.

Μάλιστα αποδέχτηκαν την πρόσκληση των μικρών μαθητών να παίξουν ένα διπλό 5χ5 όπου οι μεγάλοι πραγματικά …θαύμασαν τους μικρούς! Λίγο πριν ολοκληρώσουν την επίσκεψη τους οι άνθρωποι της Δόξας πρόσφεραν στην διευθύντρια του σχολείου ένα αναμνηστικό δώρο, μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

Αμέσως μετά η αντιπροσωπεία των παικτών κατευθύνθηκε στο 1ο λύκειο, όπου και εκεί τους υποδέχθηκαν με πολύ χαρά ο διευθυντής και οι καθηγητές και τους φιλοξένησαν στο αμφιθέατρο του σχολείου. Μεγαλύτεροι σε ηλικία αυτή τη φορά οι μαθητές στους οποίους απευθύνθηκαν οι παίκτες της Δόξας, ωστόσο αντίστοιχα μεγάλη ήταν η χαρά τους και η θέρμη με την οποία τους φιλοξένησαν στο χώρο τους.

Και πάλι οι εκπρόσωποι της Δόξας μοίρασαν αυτόγραφα, εισιτήρια, στυλό και μπρελόκ και αποχώρησαν υποσχόμενοι να κάνουν το καλύτερο στο κυριακάτικο παιχνίδι για τους μικρούς φίλους τους».

Μοιραστείτε το: