11/12/2018
Ομάδες | Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 - 19:16

Σκοπελίτης: «Αργά ή γρήγορα το Αιγάλεω θα κατακτήσει τους στόχους του»

Τη στήριξε του κόσμου ζήτησε ο αρχηγός του «Σίτι», ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν αρμόζει στην ομάδα του να βρίσκεται στη Γ' Εθνική

Αναταράξεις έφερε στο Αιγάλεω η ήττα από τον Ηρόδοτο. Το «Σίτι» έχασε νέο έδαφος στη μάχη για την άνοδο με αποτέλεσμα να τεθεί θέμα προπονητή και να αναγκαστεί ο αρχηγός της ομάδας να βγει μπροστά.

Ο Γιάννης Σκοπελίτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου. Τόνισε ακόμη πως κατανοεί πως είναι δύσκολο να βλέπουν το Αιγάλεω τόσο χαμηλά, αλλά τους διαβεβαίωσε πως αυτό θα αλλάξει με τον καιρό.

Αναλυτικά όσα είπε: «Αρχικά, θα ήθελα να κάνω κάποιες δηλώσεις επειδή γνωρίζω πως η ομάδα δουλεύει σωστά, δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια. Έχω συνηθίσει η ομάδα αυτή να περιβάλλεται από τον κόσμο της με πολλή αγάπη. Επίσης, καταλαβαίνω και σέβομαι ότι είναι πολύ δύσκολο για τον κόσμο, να βλέπει το Αιγάλεω να “βολοδέρνει” σε κατηγορίες που δεν αρμόζουν στο μέγεθος του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που θα ήθελα θα ήταν ο κόσμος να δείξει για άλλη μια φορά την αγάπη του για την ομάδα.

Δε θα έλεγα τα παραπάνω, αν δεν είχα την άποψη και την γνώση ότι αν υπάρχει υπομονή και αγάπη, αργά ή γρήγορα η ομάδα θα κατακτήσει τους στόχους της».

Μοιραστείτε το: