15/12/2018
ΑΕΚ | Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 - 12:53

Όλοι στο πλευρό του Γιόχανσον

Ο Δημάτος ξεκαθάρισε ότι σύντομα θα γίνει νέα συζήτηση για το συμβόλαιο του άτυχου Σουηδού * Του τηλεφώνησε ο Λυμπερόπουλος

Έναν εφιάλτη βιώνει ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση με την Ιταλία τη Δευτέρα (13/11).

Στην ΑΕΚ είναι επίσης σοκαρισμένοι, αλλά είναι αποφασισμένοι να τον στηρίξουν και το δείχνουν.

Μιλώντας στη σουηδική «Aftonbladet», ο Ανδρέας Δημάτος εξήγησε ότι κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, αλλά τον στηρίζουν και σύντομα θα ξαναμιλήσουν για το συμβόλαιό του.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι με αυτό που έγινε, είναι φυσιολογική αυτή η αντίδραση. Ο Γιάκομπ είναι πολύ δημοφιλής στην ΑΕΚ. Είναι και για μας ένας ήρωας στην ομάδα μας, όπως είναι και για την εθνική», είπε αρχικά, ενώ για το συμβόλαιο ανέφερε:

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τώρα. Η ΑΕΚ έχει προσπαθήσει να του επεκτείνει το συμβόλαιο. Θα ξαναμιλήσουμε μαζί του και θα δούμε πώς βλέπει και ο ίδιος την κατάσταση».

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος επικοινώνησε ήδη τηλεφωνικά με τον Γιόχανσον, μεταφέροντάς του τις ευχές όλων.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης τον διαβεβαίωσε ότι έχει τη στήριξη της ομάδας στην προσπάθειά του να επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση, με τον Σουηδό να τον ευχαριστεί και να δίνουν ραντεβού από κοντά πλέον όταν επιστρέψει στην Αθήνα.

Ενημέρωση για την κατάσταση του παίκτη ζήτησε από την πρώτη στιγμή και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που επίσης είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένος.

 

Μοιραστείτε το: