15/12/2018
ΑΡΗΣ | Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 - 12:39

Επιχείρηση... προσγείωση στον Άρη

Σπανός και Μυροφορίδης τόνισαν στους παίκτες ότι το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα

Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει στο φετινό πρωτάθλημα ο Άρης, καθώς έχει κάνει το 3 στα 3 και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Παναχαϊκή.

Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης Σπανός θέλει να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του, αφού το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι.

Είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Δεν μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι το 65΄δεν είμαι ικανοποιημένος. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη, γιατί προηγήθηκαν και οι τρεις βαθμοί στα Τρίκαλα. Συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερη προσήλωση, γιατί ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς εκτός έδρας την Κυριακή. Δεν θέλω εφησυχασμό από κανέναν», τους διεμήνυσε στην προπόνηση της Δευτέρας (13/11).

Τον λόγο πήρε και ο Παύλος Μυροφορίδης, που κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, επισημαίνοντας, επίσης, ότι όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.

«Να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να μην πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, κάναμε όμως μία ιδανική αρχή. Πρέπει να συνεχίσουμε ανάλογα. Χρόνο συμμετοχής θα πάρετε όλοι, όλοι είμαστε ίσοι σε αυτή την ομάδα, γιατί θα χρειαστείτε όλοι», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής.

 

Μοιραστείτε το: