11/12/2018
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 - 10:59

Πρέσβης σε εκστρατεία του ΟΗΕ ο Κατσουράνης

Ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής συμμετέχει στην προσπάθεια διάδοσης των 17 στόχων που αφορούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Σε έναν ιδιαίτερο σκοπό συμμετέχει ο Κώστας Κατσουράνης. Ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής δέχθηκε να συμμετάσχει στην ενημερωτική εκστρατεία για τους 17 στόχους του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Τα Ηνωμένα Έθνη ευχαρίστησαν με σχετική ανακοίνωση τον πρωταθλητή Ευρώπης που θα προσπαθήσει να βοηθήσει στην επίτευξη των Στόχων, την Ανάπτυξη, την Ειρήνη και τα Δικαιώματα των Ανθρώπων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ την Τρίτη (14/11): «O Πρωταθλητής Ευρώπης και Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης δέχτηκε με μεγάλη χαρά να συμμετάσχει στην ενημερωτική εκστρατεία για τους 17 Στόχους του ΟΗΕ που αφορούν Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Ο Αθλητισμός και οι Αθλητές σε όλον τον κόσμο διαδραματίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο για την επίτευξη των Στόχων, την Ανάπτυξη, την Ειρήνη και τα Δικαιώματα των Ανθρώπων.

Τα Ηνωμένα Έθνη μάλιστα με σχετική τους ανακοίνωση ευχαρίστησαν τον Κώστα Κατσουράνη για τη συμμετοχή του και την ουσιαστική συμβολή του στην επιτυχία των προσπαθειών τους».

Η ανακοίνωση του ΟΗΕ αναφέρει: «Ο Κώστας Κατσουράνης για τους 17 Στόχους του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (Ατζέντα 2030).

O Πρωταθλητής Ευρώπης και στέλεχος της Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης (Katsouranis) δέχτηκε με μεγάλη χαρά να συμμετάσχει στην ενημερωτική μας εκστρατεία για τους 17 Στόχους του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (Ατζέντα 2030).

Ο αθλητισμός και οι αθλητές σε όλον τον κόσμο διαδραματίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο για την επίτευξη των Στόχων, την Ανάπτυξη, την Ειρήνη και τα Δικαιώματα των Ανθρώπων.

Τα Ηνωμένα ‘Έθνη σας ευχαριστούν πολύ κ. Κατσουράνη για τη συμμετοχή σας και την συμβολή σας στην επιτυχία των προσπάθειών μας. Μέχρι το 2030 μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά. Μαζί!!

#yourGoalGreece #SDGs_Greece #theUNinGreek».

 

Μοιραστείτε το: