15/12/2018
ΑΕΚ | Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 - 10:30

Και τώρα... τρέχει για αντι-Γιόχανσον η ΑΕΚ

Η Ένωση καλείται μετά το σοκ να βρει λύση για άλλη μία πολύμηνη απουσία * Δεδομένη πλέον η απόκτηση μέσου * «Παίζει» του Χολτσχάουζερ

Δεν λέει να ηρεμήσει η ΑΕΚ... Μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου, τη Δευτέρα (13/11) ήρθε νέο σοκ, αφού ρήξη χιαστού υπέστη και ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ο Σουηδός δεν μπορεί να πιστέψει την ατυχία του, αφού είναι ουσιαστικά αυτός που με το γκολ του έστειλε την εθνική της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά πιθανότατα δεν θα μπορέσει να τη βοηθήσει εκεί, την ώρα που βλέπει και τις ελπίδες του για την καλή μεταγραφή που αναζητούσε να εξανεμίζονται.

Σοκαρισμένη, όμως, είναι και η Ένωση που θα πρέπει να καλύψει και αυτό το κενό. Αρχικά, αυτό θα γίνει εκ των έσω, αλλά πλέον θεωρείται δεδομένο ότι οι σκέψεις για απόκτηση μέσου τον Ιανουάριο θα πρέπει να γίνουν πράξη.

Η ΑΕΚ αναζητούσε έτσι κι αλλιώς αντι-Γιόχανσον σε περίπτωση που ο Σουηδός αποχωρούσε, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και τώρα θα το «τρέξει» πιο έντονα.

Πάντως, αναμένεται έτσι κι αλλιώς να υπάρξει συνάντηση του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον παίκτη για επέκταση του συμβολαίου του.

Την ίδια ώρα, ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ συνεχίζει να απασχολεί, ανεξαρτήτως των δύο σοβαρών τραυματισμών.

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν πιο επίσημες διαπραγματεύσεις, με τον Αυστριακό μέσο να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αούστρια.

Μοιραστείτε το: