13/12/2018
ΟΦΗ | Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 - 09:18

Σοκ με Οικονόμου στον ΟΦΗ

Ο 22χρονος μέσος έχει υποστεί ρήξη χιαστού και θα υποβληθεί σε επέμβαση

Δεν ήταν καθόλου καλά τα νέα για τον Άγγελος Οικονόμου... Ο άσος του ΟΦΗ τραυματίστηκε στο ματς με τον Αιγινιακό και υποβλήθηκε σε μαγνητική, όπου επιβεβαιώθηκε η αρχική, άσχημη εκτίμηση.

Ο 22χρονος μέσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο και τις επόμενες ημέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Το θετικό μέσα στην ατυχία του είναι ότι δεν έχει πειραχθεί ο μηνίσκος, ενώ δεν έχει οστικό οίδημα, γεγονός που μπορεί να μειώσει το χρόνο της επανένταξης του.

Όπως σημειώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ, ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, Γιώργος Στεφανουδάκης, «στη συνάντηση που είχε με τον παίκτη, τον καθησύχασε, του τόνισε ότι αυτά συμβαίνουν, αλλά και ότι όλα θα πάνε καλά και θα επιστρέψει 100% υγιής ξανά στο γήπεδο».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έμαθε με ιδιαίτερη απογοήτευση τα νέα και ευχήθηκε στον παίκτη του να δουλέψει όπως πρέπει στην αποθεραπεία, ώστε να επιστρέψει υγιής όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα.

Φυσικά, άπαντες στέκονται στο πλευρό του, με την ΠΑΕ να αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Άγγελε, είσαι παλικάρι και θα τα καταφέρεις. Αυτή η μικρή ατυχία, δεν μειώνει, αυτά που μας έχει δείξει μέχρι σήμερα, ότι μπορείς να προσφέρεις στην ομάδα μας. Σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο!».

Μοιραστείτε το: