11/12/2018
ΑΡΗΣ | Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 - 18:34

Σπανός: «Όταν ο Άρης πάει στην Ευρώπη, τότε θα μιλήσω για διαιτησία»

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης εξήγησε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να «τελειώνουν» νωρίτερα τα ματς

Ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά όχι από την αποτελεσματικότητα της ομάδας του και τα διαιτητικά σφυρίγματα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σπανός μετά το 2-0 επί της Καλλιθέας την Κυριακή (12/11).

Ο προπονητής του Άρη δεν θέλησε να επεκταθεί σε θέματα διαιτησίας όταν ρωτήθηκε, αφήνοντας, όμως, αιχμές και σημειώνοντας με νόημα ότι θα μιλήσει για κάτι τέτοιο όταν η ομάδα βγει στην Ευρώπη.

Στα καθαρά αγωνιστικά, εξήγησε ότι θέλει οι παίκτες του να «τελειώνουν» νωρίτερα ματς στα οποία είναι ξεκάθαρα κυρίαρχοι, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ξεκαθαρίζοντας ότι «το μέγεθος του Άρη είναι τέτοιο που ασχολείται μόνο τον εαυτό του».

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Ήταν ένα ματς δύσκολο, για διάφορους λόγους. Ο πρώτος είναι να ξεπεράσουν τον κόσμο, την Μπόκα, τις δύο νίκες και την γενική ευφορία που υπήρχε. Το καταφέραμε κατά το ήμισυ. Σε τέτοιες Κυριακές η ομάδα πρέπει να τα τελειώνει πιο γρήγορα. Έπρεπε να τελειώσουν όλα στο πρώτο 45λεπτο, που είχαμε 5 τελικές, ενώ στο δεύτερο 3. Τελικές για μένα είναι αυτές που πάνε στην εστία. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος, για τον ρυθμό στο α΄μέρος, την ένταση και την δημιουργία. Είμαι δυσαρεστημένος για το 46΄με 70΄, που πιστέψαμε ότι ίσως θα κερδίζαμε εύκολα. Από εκεί και πέρα το ματς τελείωσε, είμαστε ικανοποιημένοι για τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια στα παιδιά, μπράβο για τη νίκη, συνεχίζουμε με ταπεινότητα και χαμηλούς τόνους.

Ο Άρης, το όνομα Άρης, γιατί δεν ασχοληθώ καθόλου με τους 4 παράγοντες που συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι, σώζει το όνομά του αυτό που είναι σήμερα. Είναι ντροπή για την ομάδα να διαμαρτυρηθώ. Να προσέχουν, γιατί έχουν γνώσιν οι φύλακες. Παιχνιδάκια και λοιπές καταστάσεις πρέπει να κοπούν, γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Θεωρώ ότι όλα είναι από κακή συγκέντρωση, έλλειψη σοβαρότητας ή γιατί κάποιοι δεν ξέρουν καλά την δουλειά τους».

Για τον διαιτητή Καρατέρπο: «Θέλω να πω ότι όταν ο Άρης πάει στην Ευρώπη και αν είμαι ευλογημένος να είμαι εδώ, τότε θα μιλήσω για διαιτησία. . Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα δεν θα ασχοληθεί με τέτοιες καταστάσεις. Στην Football League πρέπει να νικήσει τους πάντες».

Για τα άλλα αποτελέσματα: «Θα πρέπει να περιμένουμε από την ομάδα μας να βλέπει το κάθε ματς, σαν τελευταίο. Δεν στοχεύουμε σε αντίπαλο. Μόνο για την ομάδα μας. Υπάρχουν καλές ομάδες και φαίνονται. Δεν στοχεύουμε στο να χάνουν οι άλλοι, θέλουμε να κερδίζουμε μόνο εμείς. Το μέγεθος του Άρη είναι τέτοιο που ασχολείται μόνο τον εαυτό του».

Για τα πλουραλισμό στα γκολ: «Από το καλοκαίρι βλέπετε την ομάδα, νομίζω ότι πάντα θα βρίσκεται κάποιος να λύνει τον γόρδιο δεσμό. Πρέπει να τον λύνουμε πιο γρήγορα».

Μοιραστείτε το: